×
« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

2019 szeptember 1-től a Benedek Szerelvény üzletei hétköznaponként egységesen 16:30-kor zárnak!

Részletes információért kattintson!

Image

NYÁRI AKCIÓ

Vásároljon 40 db szettet az elérhető Heimeier kínálatból,
vagy 10 db Dynalux osztó-gyűjtőt,
és mi megajándékozzuk egy értékes strandszettel
( napernyő, fürdőtörölkoző és termotáska)!

A akció időtartama: 2019. június 15-től szeptember 30-ig.

Image

Hőmérsékletszabályozás

A IMI Hydronic Engineering folyamatosan kutat és fejleszt új és innovatív technológiákat a hőmérséklet szabályozás területén annak érdekében, hogy tovább bővítsük kiterjedt termékkínálatunkat.

Termosztatikus szelepkínálatunkban megtalálható több mint 120 különböző termosztatikus szeleptest, amelyekre több mint 40 különböző termosztatikus fej csatlakoztatható. Ezen kívül szelepmozgatók, szobatermosztátok, speciális illesztékek, szabályozó szelepek és elzáró szelepek széles választékát kínáljuk annak érdekében, hogy majdnem minden szituációra legyen megoldásunk.

Ez a termékválaszték lehetővé teszi, hogy optimális megoldást találjunk minden elképzelhető elvárás esetére. A IMI Hydronic Engineering termékfilozófiája megtestesíti mindazt, amit a megbízó elvár az épületgépész mérnöktől. Ennek megfelelően például a VD fej, az első olyan termosztatikus fej, amely kifejezetten beépített szelepekhez készült, nem csak műszaki fejlesztésként fontos, hanem a tökéletes megjelenésének köszönhetően a fogyasztók belsőépítészeti igényeinek is megfelel.