×

Elérhetőség: 06-1-382-61-89

« Nyitvatartás

 Kedves Vásárlóink!

Benedek Szerelvény üzleteink 2019.október 23-án szerdán zárva tartanak! 
Csütörtökön várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben!

Köszönjük megértésüket!

Immergas MINI NIKE X 24 4 ErP fali gázkazán

MINI NIKE X 24 4 ErP fali gázkazánMINI NIKE X 24 4 ErP fali gázkazán
MINI NIKE X 24 4 ErP fali gázkazánMINI NIKE X 24 4 ErP fali gázkazán
MINI NIKE X 24 4 ErP fali gázkazánMINI NIKE X 24 4 ErP fali gázkazán
A NIKE Mini 24 X ErP fali készülékcsalád 23,8 kW teljesítménnyel képes fűtési-, és külső tárolós rendszerben használati melegvizet előállítani. A készülék az opcionális Amico V2 távszabályzóval akár távolról is vezérelhető. Külső érzékelő csatlakoztatása esetén időjárásfüggő szabályozás is lehetséges. A NIKE Mini 24 kW X hagyományos, nyitott égésterű, csak fűtő készülék.

236.220 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Budapesten ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Immergas
Füstgáz elvezetés
130mm
Méret
78,5x44x24 cm
Fűtési teljesítmény
23,8 kW
Kivitel
Fűtő

Az Immergas NIKE Mini 24 X ErP fali készülékcsalád 23,8 kW teljesítménnyel képes fűtési-, és külső tárolós rendszerben használati melegvizet előállítani. Kompakt méreteinek köszönhetően a lakás szinte bármely részén könnyedén elhelyezhető. A készülék az Amico V2 távszabályzóval (opcionális) könnyen és gyorsan, a készüléktől távolról is vezérelhető. Külső érzékelő (opcionális) csatlakoztatása esetén az alap felszereltséghez tartozó időjárásfüggő szabályozás alkalmazása is lehetséges. Felhasználóbarát elektronikájának köszönhetően egyszerűen üzemeltethető, az állapotjelző ábrák könnyen értelmezhetők. A NIKE Mini 24 kW X hagyományos, nyitott égésterű, csak fűtő készülék.

Réz hőcserélő

A rézből készült hőcserélő kiváló teljesítményt biztosít a fűtési melegvíz előállításához.

Programozható lángmoduláció

Az elektronikus lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, valamint a használati melegvíz hőmérsékletének megfelelő szabályozására. A maximális teljesítmény elérése akár tíz perc időtartamra is elnyújtható, ezáltal csökkentve a ki-bekapcsolások számát, növelve a hőcserélő élettartamát.

Szabályozható by-pass szelep

A szabályozható by-pass szelep lehetővé teszi a kazán használatát termosztatikus szeleppel felszerelt radiátoros rendszer esetén is. Az alap felszereltséghez tartozó szabályozható by-pass optimális működést tesz lehetővé.

Motoros váltószelep külső tároló használatához

A használati melegvíz előállításakor a beépített, motoros váltószelep irányítja a kazánvizet a külső tároló felé. A készülék a váltószelep működtetéséhez szükséges motort is tartalmazza.

Együttműködés a DIM egységekkel

A Nike Mini ErP készülékek képesek teljes körűen együttműködni az Immergas DIM egységeivel, így lehetséges több, egymástól független, akár radiátoros, akár kevert fűtési kör kialakítása is.

Beépített időjárásfüggő szabályozó

Az Immergas készülékeibe beépített időjárásfüggő szabályozás magasabb komfort mellett biztosít költséghatékonyabb üzemelést. Az elektronika a külső hőmérséklet függvényében változtatja a kazánvíz-hőmérsékletet, így nem csak hogy energiát takarít meg de magasabb komfortot is biztosít.

IPX4D védettség

Az IPX4D elektromos védettség magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a készülék biztonságos működését.

Figyelem! 2015.09.26-tól nyílt égésterű, ErP direktíva hatálya alá tartozó készülékek csak társasházi gyűjtőkéményre csatlakozó készülékek cseréjeként szabad felszerelni!

  • Új, elegáns megjelenés
  • Kompakt méret
  • Elektronikus modulációs panel
  • Digitális kezelőfelület
  • Folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort
  • Automatikus by-pass

5 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁSI IDŐ

2010. augusztus 16-tól minden Immergas márkájú gázkazánra 5 év teljeskörű jótállás érvényes a gyártó termékbe vetett bizalmának jeléül!
Az Immergas készülékei a megfelelő üzemi körülmények és a rendszeres karbantartás mellett hosszú ideig képesek szinte észrevétlenül biztosítani a család komfortérzetét – legyen az fűtés vagy használati melegvíz ellátás.

A jótállás alapvető feltételei

  • a felszerelt Immergas készüléket Immergas szerződött Márkaszervizes hivatalosan beüzemeli
  • rendszeres karbantartás, évente (12 havonta) legalább egyszer Márkaszervizes által

A beüzemeléssel lép életbe az első éves jótállás, az első éves karbantartás a második jótállási év, és így tovább egészen az ötödik évi jótállásig. Figyelem, a jótállás részletes feltételeit, kérjük, olvassa el az alábbiakban, melyek a termékhez mellékelt Jótállási jegyben is megtalál! A jótállási jegyet a kazán dobozára ragasztott átlátszó tasakban találja.

Az IMMERGAS Hungária Kft. (13-09-100666, székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Rádió utca 1/b.) kizárólag azon IMMERGAS márkanév alatt forgalmazott termékekért, ideértve az alkatrészeket is, vállal jótállást – a jótállási kötelezettségére vonatkozó egyéb feltételek fennállása esetén is - melyről egyértelműen megállapítható, hogy a szóban forgó termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft. Ennek megfelelően, amennyiben IMMERGAS márkanévvel ellátott terméket vásárol, úgy kérjük a vásárlást megelőzően ellenőrizze, hogy az adott termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft.

További információ

A további információkat keresse a jótállási jegyen vagy a http://www.immergas.hu/szerviz/jotallasi-feltetelek oldalon.

 

Utoljára nézett termékek