×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Információ

Kedves Vásárlóink!

Az új oldal átállása miatt, még lehetnek apró hibák és problémák az oldalon, emiatt szíves elnézésüket kérjük!

Ha bármi olyan tényezőt észlelnek, ami miatt akadozik a vásárlás folyamat kérjük jelezzék az alábbi elérhetőségek egyikén:

webinfo@benedekestsa.hu

0613826189

Ariston Alteas One Net 24 kondenzációs gázkazánAriston Alteas One Net 24 kondenzációs gázkazán
Ariston Alteas One Net 24 kondenzációs gázkazánAriston Alteas One Net 24 kondenzációs gázkazán
Ariston Alteas One Net 24 kondenzációs gázkazánAriston Alteas One Net 24 kondenzációs gázkazán
Ariston fali kombi kondezációs kazán - Genus One 24Ariston fali kombi kondezációs kazán - Genus One 24

Ariston Alteas One Net 24 kondenzációs gázkazán

Cikkszám: 3301058
429.000 Ft
Áfa-val
Az Ariston One sorozat továbbfejlesztett innovatív vonalvezetésen, új anyagokon és felhasználói felületeken alapul, melyek azt szolgálják, hogy a készülék kényelmesebb felhasználói élményt nyújtson. Az érintőképernyős kijelző az egyszerű vezérléshez nyújt kiváló megoldást. Az edzett üveg burkolat karcálló és könnyen tisztítható: az Alteas One-t úgy tervezték, hogy ellenálljon a magas hőnek, és biztonságos legyen.
Várható szállítás: 3 munkanap
Készletinformáció
Szállítási költség: 3.990 Ft (Egy termék vásárlása esetén)
Méret
74,5x40x31,5 cm
Fűtési teljestmény
22 kW
Vízvételi profil
XL
HMV teljesítmény
24,9 kW
Kivitel
Kombi
Termék típusa
Kombi kazán
Termékcsalád
Alteas One

Ariston Alteas One - Fedezzen fel egy olasz remekművet

Az Ariston One készülék sorozat továbbfejlesztett formatervezése innovatív vonalvezetésen, új technológián és anyagokon, valamint felhasználói felületeken alapul, melyek mind azt szolgálják, hogy a készülék kényelmesebb és komplexebb felhasználói tapasztalatot nyújtson. Az érintőképernyős kijelző az egyszerű hőmérséklet-vezérléshez jelent megoldást. Emellett a kompakt gépszerkezetet – a belső alkatrészeket és a formatervezést – is továbbfejlesztették azzal a céllal, hogy könnyű hozzáférést biztosítsanak a kompakt méret megtartásával is. Elülső burkolata edzett üveg ennek köszönhetően karcálló és könnyen tisztítható. Az Alteas One kialakítása szuperbiztonságossá és ellánállóvá teszi a készüléket a magas hőmérséklet ellen.

Tartós fűtés

Az Alteas One kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel van ellátva, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

Abszolút hatásfok

Az innovatív gyújtásvezérlő rendszer képes automatikusan érzékelni a gáz sajátosságait, s ezáltal egy állandó fűtési teljesítményt, precíz vezérlést és üzembiztos működést garantál bármilyen körülmények közt.
A ONE kondenzációs technológia és hőszabályozó tartozékai hatékonyáság és teljesítmény fokozóak, így a készülék eléri az A+ energiaosztályt.
A csomag részét képezi a CUBE szobatermosztát.
1:10-es modulációs arány a pontosabb energiafogyasztás érdekében, ami korlátozza a készülék sűrű ki-bekapcsolását.

Smart Összeköttetés

A beépített Wi-Fi átjáránók köszönhetően az Ariston Net alkalmazás útján lehetséges a távirányítás.
Használatra kész BusBridgeNet® technológia, amely kommunikálhat más Ariston termékekkel, hogy az energiafogyasztás optimalizálása érdekében a termékeket (és energiaforrásokat) összehangolja valamint működésüket optimalizálja.

Tökéletes komfort

A készülék AUTO, COMFORT és CARE funkciókkal, valamint integrált időzítő programozással van ellátva. Zajmentes működése a moduláló szivattyúnak és szigetelőpaneleknek köszönhető.

Modern, Hi-Tech külső

Edzett üveg előlap.
Nagyfelbontású érintőképernyős interfész, LCD kijelző teljes szöveggel és intuitív menüvel, amely segítségével a kívánt hőmérsékletet könnyen beállítható, a funkciók aktiválhatók, és a különböző fűtőzónák is kezelhetők.

 

Okos technológia

 • Összehangolja az energiaforrásokat
 • Összeköthető más Ariston termékekkel
 • Beépített Wi-Fi átjáró
 • BusBridgeNet® technológia 
 • Integrált időzitő

Design

 • Letisztult modern formatervezés
 • HiTech külső
 • Edzett üveg elülső burkolat
 • Nagyfelbontású érintőképernyős interfész

Technikai előnyök

 • A+ energiaosztály
 • Állandó fűtésteljesítmény
 • Integrált időporogramozás
 • "Gondoskodás" funkció- Figyelmeztet a karbantartás esedékességéről

Ariston jótállás

Az Ariston Thermo Hungária Kft. a következőkben felsorolt termékekre 1 év alap, továbbá 2 év extra teljes körű jótállást (garanciát), valamint 10 év hőcserélő garanciát vállal: Alteas ONE, Genus ONE, Clas ONE, Clas B Premium, Cares Premium és HS Premium (beleértve a készülékek NET, SYSTEM és RDC változatait is), az alábbi feltételek szerint:

1+1 év Extra garancia

Felhívjuk a fogyasztó figyelmét arra, hogy az Extra garanciát (jótállást) az Ariston Thermo Hungária Kft. a jelen pontban foglaltak teljesülése esetén, az alábbiak szerint vállalja: Tekintettel arra, hogy a modern, számítógép által vezérelt készülékek rendszerintegrációs követelménye és programozási igénye összetett, valamint arra, hogy fokozott körültekintést kíván meg a megfelelő készülék kiválasztása, beüzemelése, működtetése és karbantartása is, ezért az Ariston Thermo Hungária Kft. az általános, 1 éves Alap garancián felüli további 1+1 év Extra garanciát abban az esetben biztosít, amennyiben az Alap garancia feltételei teljesültek, valamint a fogyasztó a készülék beüzemelésétől számított 13 hónap alatt, majd pedig 25 hónap alatt a készülék garanciális szakszerviz által történő kötelező éves karbantartását elvégeztette. Szakembereink által végzett karbantartás meghosszabbítja a készülék élettartamát.

10 év primer hőcserélő (kazántest) garancia

Felhívjuk a fogyasztó figyelmét arra, hogy a 10 év hőcserélő garanciát (jótállást) az Ariston Thermo Hungária Kft. a jelen pontban foglaltak teljesülése esetén, kizárólag az itt felsorolt készülékek XTRATECH hőcserélőjére vonatkozóan: Alteas ONE, Genus ONE, Clas ONE (beleértve a készülékek NET, SYSTEM és RDC változatait is), az alábbiak szerint vállalja. Az Ariston Thermo Hungária Kft. a készülék primer hőcserélőjére (kazántestjére) 10 év jótállást vállal, amennyiben: a 10 év hőcserélő garancia a készülék üzembe helyezésének időpontjával indul; az Alap garancia és Extra garancia feltételei maradéktalanul teljesültek, valamint a fogyasztó a készülék beüzemelésétől számítva évente a garanciális szakszerviz által történő kötelező éves karbantartását elvégeztette.

További részletekért a termékek jótállási feltételeiről olvassa el a termékhez adott jótállási jegyet, vagy kerresse az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársait!

Termékajánló