×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Bosch Condens 2500W WBC 28-1 DCE 23 fali kombi kondenzációs gázkazán

WBC 28-1 DCE 23WBC 28-1 DCE 23
WBC 28-1 DCE 23WBC 28-1 DCE 23
WBC 28-1 DCE 23WBC 28-1 DCE 23
WBC 28-1 DCE 23WBC 28-1 DCE 23
WBC 28-1 DCE 23WBC 28-1 DCE 23
A Condens 2500 W megbízhatóan és magas hatásfokkal biztosítja otthonában a fűtést és a háztartási meleg vizet, és egyúttal segíti az energiamegtakarítást is.

Legutóbbi ár:
281.500 Ft
/DB

A termék átmenetileg nem rendelhető

A termék beszerzését egyes esetekben meg tudjuk gyorsítani. Amennyiben szeretné ezt a terméket kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatot kérek

Gyártó: Bosch
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. - 3 munkanap
1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Elektromos védettség
IPX4D
Működés módja
Átfolyós
Fűtési teljesítmény
25.4 kW
Vízvételi profil
XL
Melegvíz teljesítmény
13,3l/perc
Kivitel
Kombi
Termék típusa
Kombi kazán

Teljesítmény és kényelem

A Bosch Condens 2500 W kombinált kondenzációskazán, amely a lakás központi fűtésére és a háztartási meleg víz előállítására szolgál. Modelltől függően akár 24 kW fűtési és 28 kW melegvíz-előállítási teljesítményével kiválóan megfelel a lakásában elvárható követelményeknek.Ami a megbízható márkaminőséget illeti, semmi nem veheti fel a versenyt a Bosch Condens 2500 W kondenzációs gázkazán termékével. Megbízhatóan és remek hatásfokkal biztosítja otthonában a fűtést, és egyúttal segíti az energia megtakarítást is. A nagyszerű minőségű, tartós Bosch technika és a vonzó ár-érték arány kombinációja nyerő képlet – és ideális megoldás mindenki számára. Korszerű, kisméretű kialakításával a falra szerelhető a kazán. Nagyon jól és esztétikusan mutat minden háztartásban.

Alkalmazása

Megtalálni a megfelelő helyet a lakásban a Condens 2500 W számára könnyebb, mint gondolná! Korszerű, kis méretű, kompakt kialakításával ez a falra szerelhető kazán nemcsak jól mutat, de nagyon kis helyet is foglal. A kazán szabványos függőleges, falközeli csatlakozókkal is fel van szerelve.A Bosch Condens 2500 W LCD-s felhasználói felülete világos felépítésű, könnyen és logikusan kezelhető mindenki számára, még sötétben is egyszerű, mivel a kijelző háttérvilágítással rendelkezik.

Magas hatásfok

A kondenzációs technikának köszönhetően a Bosch Condens 2500 W kazán 93%-os szezonális hatásfokkal rendelkezik, mellyel jelentős gázmegtakarítás érhető el éves szinten.

Meggyőző ár-teljesítmény arány

Európa vezető hőtechnikai gyártójaként a Bosch sok évtizedes tapasztalattal büszkélkedhet a kondenzációs technika terén. Falra szerelhető kondenzációs kazánjai megfelelnek a kényelmes fűtésre vonatkozó legszigorúbb elvárásoknak, miközben garantálják a maximális hatásfokot, és teljesítik a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is.

 • Magas hatásfok 
 • 1:8 Beépített időjáráskövető szabályzó
 • Széles modulációs tartomány
 • Folyamatosan szabályozható teljesítmény
 • Egyszerű kezelhetőség logikus LCD-s felhasználói felülettel
 • Háttér világítású LCD kijelző
 • Kis méret, helytakarékosság
 • Gyors és egyszerű felszerelhetőség
 • Egyszerű karbantartás

Jótállás Bosch termékekre

A Bosch jótállása érvényes a jótállási jegyen szereplő állókazánokra, gázüzemű vízmelegítőkre és a napkollektorokra az üzembehelyezés időpontjától számítva 12 hónapig , fali- és szilárdtüzelésű kazánokra az üzembe helyezés időpontjától számítva 12 hónapig, szobatermosztátokra, szabályozókra, kapcsolóórákra, tárolókra és termosztatikus szelepekre a vásárlástól számított 12 hónapig, valamint elektromos tárolós vízmelegítőkre is a vásárlástól számított 12 hónapig, a lentebb található 151/2003 (IX.22.) sz. kormányrendelet alapján kötelező jótállást vállal.

12 hónap EXTRA jótállás

A kötelező jótálláson túlmenően a Robert Bosch Kft. 12 hónap további jótállást vállal a következő termékekre: állókazánok, gázüzemű vízmelegítők és a napkollektorok, fali- és szilárdtüzelésű kazánok, szobatermosztátok, szabályozók, kapcsolóórák, tárolók és termosztatikus szelepek. A kibővített jótállás feltétele az évenkénti karbantartásnak az arra feljogosított szerviz általi igazolt elvégzése.
A készülékek garanciális javítása díjtalan. A garanciális javítás során csak gyári és új alkatrészek építhetők be. A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik azzal az idővel, amely alatt az üzemeltető a hibából adódóan a készüléket rendeltetésszerűen nem használhatta. A vásárlást követő tartós (hat hónapot meghaladó) tárolás esetén az üzembehelyezéshez a Robert Bosch Kft. engedélye szükséges.

A Bosch jótállás feltételei a következők

 • az arra feljogosított szerviz elvégezte az üzembe helyezést és ezt a jótállási jegyen aláírás és bélyegző is tanúsítja,
 • a termékhez mellékelt útmutatóban leírtak szerint rendeltetésszerűen működtették a készüléket,
 • a jótálláshoz szükséges érvényes vásárlói dokumentációk rendelkezésre állnak (Jótállási jegy és a vásárlást igazoló bizonylat).


A jótállási igény csak abban az esetben érvényesíthető, ha a meghibásodás oka a vásárlás időpontja előtt keletkezett.

Jótállás szempontjából nem tekinthető hibának és így a készülék nem garanciális abban az esetben, ha

 • azon hanyag kezelés, vagy külső hatás következtében mechanikai sérülések keletkeztek,
 • az időjárási körülményektől, környezeti tényezőktől, elemi károktól (eső, fagy, tűz, erősen szennyezett levegő, kemény hálózati víz, nem megfelelő feltöltési víz, stb.) károsul a készülék,
 • a termékhez csatlakozó elektromos hálózatból származó káros hatások okozták a meghibásodást (túláram, villámcsapás, stb.),
 • alkatrészek, melyek természetes elhasználódás miatt az éves szervizkor cserére szorulnak (elektróda, védőanód, szűrők, elemek, tömítések stb.).

Bosch kiterjesztett jótállási feltételek

A vevő a garanciális termék kicserélését kérheti, ha:
a) a termék nem javítható,
b) a hibajelentéstől számított 15 napon belül a termék javítása nem fejeződött be.

A csere jogosságáról a Robert Bosch Kft. dönt. Az a) esetben a vásárlás helyén intézhető el a termék cseréje.
Ha a vevő nem fogadja el a hibák jellegével kapcsolatban a feljogosított szerviz véleményét, cégünkhöz fordulhat. Amennyiben indokolt, kikérjük az illetékes minőségvizsgáló intézet állásfoglalását. Jogvita esetén a Ptk. ide vonatkozó jogszabályai az irányadók.
A jótállási javítási munkákat a mellékelt javítási szelvények egyikének gondos kitöltésével kell dokumentálni. A vevő győződjön meg arról, hogy ez megtörtént-e, és aláírásával igazolja az elvégzett munkát. A jótállási jegyen történő szabálytalan javítás, valótlan adatok bejegyzése a jegyet érvényteleníti. A jótállási jegy elvesztése egyben a garanciális jogosultság elvesztését is jelenti.
Érvénytelen a jótállási jegy, ha nem tartalmazza a vásárlásra és üzembehelyezésre vonatkozó adatokat (időpont, hely, forgalmazó illetve üzembehelyező cég bélyegzője és aláírása). Az érvénytelen vagy elveszett jótállási jegy nem pótolható.
A minőségért való felelősség automatikusan megszűnik, ha vevő a terméket olyan országban szerelteti fel, helyezteti üzembe, illetve működteti, ahol az nem rendelkezik forgalombahozatali, vagy azonos célú más, az üzembehelyezéshez és működtetéshez szükséges hatósági engedéllyel.
A jótállási igény érvényesíthetősége helyéről az igénybe vehető üzembehelyezési és javító szolgálatokról a Bosch +36-1 879-8690 telefonszámán érhető el további tájékoztatás.

151/2003. (IX. 22.) Kormány rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról letölthető PDF