×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Bosch Condens 3000W ZWB 28-3CE fali kombi kondenzációs gázkazán

ZWB 28-3CEZWB 28-3CE
ZWB 28-3CEZWB 28-3CE
ZWB 28-3CEZWB 28-3CE
A Bosch Condens 3000 W fali kondenzációs gázkazánjai komplett megoldást nyújtanak otthona fűtéséhez és a melegvíz-készítéshez. I-COM távvezérlő rendszerrel kompatibilis, kazánvezérlés telefonnal.

Legutóbbi ár:
297.900 Ft
/DB

A termék átmenetileg nem rendelhető

A termék beszerzését egyes esetekben meg tudjuk gyorsítani. Amennyiben szeretné ezt a terméket kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatot kérek

Gyártó: Bosch
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. - 3 munkanap
1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Vízvételi profil
XL
Fűtési teljesítmény
21.8 kW
Működés módja
Átfolyós
Elektromos védettség
IPX4D
Melegvíz teljesítmény
13l/perc
Kivitel
Kombi
Termék típusa
Kombi kazán

Bosch Condens 3000 W alkalmazás

A Condens 3000 W kondenzációs kazán halk működésű és optimálisan elhelyezhető kis helyeken, akár beépített szekrényben is. Így kiváló megoldás lakásokba, családi házakba.

Energiahatékony

92%-os éves hatásfokkal segít az energiamegtakarításban anélkül, hogy a komfortérzet csökkenne, ugyanis a kondenzációs készülék az égéstermék hőjének legnagyobb részét felhasználja a fűtés során. Ennek következtében a készülék hatásfoka éves szinten kb. 20%-kal nagyobb egy hagyományos fűtőkészüléknél, azaz kb. ennyivel kevesebb gázt kell elégetni ugyanahhoz a teljesítményhez.

Melegvízkomfort

A készülék ***-os melegvíz komfortot kínál, a kombi készülékek "Melegvíz parancsra" funkciójának köszönhetően pedig a melegvíz mindig rendelkezésre áll.
Melegvíz parancsra (kombi készülékek esetén)
A Bosch QuickTap funkcióban Ön egy rövid csapnyitással jelzi melegvíz-igényét. Ha néhány másodperc múlva újra megnyitja a csapot, a készülék azonnal melegvizet ad, így a vízfelhasználás gazdaságosabbá válik.

Rendszerajánlat

A fűtő készülékhez használati melegvíz-tároló csatlakoztatható. A készülék szolárkompatibilis az új szabályzóprogramnak köszönhetően, így az energiamegtakarítás tovább növelhető.

Teljes körű megoldás

A Condens 3000 W mindazt kínálja egyben, ami egy modern kondenzációs kazántól elvárható. Sőt még egy kicsit többet is: akár 92%-os éves hatásfokkal segít az energiamegtakarításban anélkül, hogy csökkenne a komfortérzete. A Condens 3000 W egészen egyszerűen kombinálható a Bosch-szolárrendszerrel, így kihasználható a Nap ingyenes energiája, és az energiaszámla még tovább csökkenthető. A kazán különleges tulajdonsága, hogy gázkimaradás esetén hangjelzéssel figyelmeztet, így elkerülhetővé válik a lakás szükségtelen kihűlése.

Jótállás Bosch termékekre

A Bosch jótállása érvényes a jótállási jegyen szereplő állókazánokra, gázüzemű vízmelegítőkre és a napkollektorokra az üzembehelyezés időpontjától számítva 12 hónapig , fali- és szilárdtüzelésű kazánokra az üzembe helyezés időpontjától számítva 12 hónapig, szobatermosztátokra, szabályozókra, kapcsolóórákra, tárolókra és termosztatikus szelepekre a vásárlástól számított 12 hónapig, valamint elektromos tárolós vízmelegítőkre is a vásárlástól számított 12 hónapig, a lentebb található 151/2003 (IX.22.) sz. kormányrendelet alapján kötelező jótállást vállal.

12 hónap EXTRA jótállás

A kötelező jótálláson túlmenően a Robert Bosch Kft. 12 hónap további jótállást vállal a következő termékekre: állókazánok, gázüzemű vízmelegítők és a napkollektorok, fali- és szilárdtüzelésű kazánok, szobatermosztátok, szabályozók, kapcsolóórák, tárolók és termosztatikus szelepek. A kibővített jótállás feltétele az évenkénti karbantartásnak az arra feljogosított szerviz általi igazolt elvégzése.
A készülékek garanciális javítása díjtalan. A garanciális javítás során csak gyári és új alkatrészek építhetők be. A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik azzal az idővel, amely alatt az üzemeltető a hibából adódóan a készüléket rendeltetésszerűen nem használhatta. A vásárlást követő tartós (hat hónapot meghaladó) tárolás esetén az üzembehelyezéshez a Robert Bosch Kft. engedélye szükséges.

A Bosch jótállás feltételei a következők

  • az arra feljogosított szerviz elvégezte az üzembe helyezést és ezt a jótállási jegyen aláírás és bélyegző is tanúsítja,
  • a termékhez mellékelt útmutatóban leírtak szerint rendeltetésszerűen működtették a készüléket,
  • a jótálláshoz szükséges érvényes vásárlói dokumentációk rendelkezésre állnak (Jótállási jegy és a vásárlást igazoló bizonylat).


A jótállási igény csak abban az esetben érvényesíthető, ha a meghibásodás oka a vásárlás időpontja előtt keletkezett.

Jótállás szempontjából nem tekinthető hibának és így a készülék nem garanciális abban az esetben, ha

  • azon hanyag kezelés, vagy külső hatás következtében mechanikai sérülések keletkeztek,
  • az időjárási körülményektől, környezeti tényezőktől, elemi károktól (eső, fagy, tűz, erősen szennyezett levegő, kemény hálózati víz, nem megfelelő feltöltési víz, stb.) károsul a készülék,
  • a termékhez csatlakozó elektromos hálózatból származó káros hatások okozták a meghibásodást (túláram, villámcsapás, stb.),
  • alkatrészek, melyek természetes elhasználódás miatt az éves szervizkor cserére szorulnak (elektróda, védőanód, szűrők, elemek, tömítések stb.).

Bosch kiterjesztett jótállási feltételek

A vevő a garanciális termék kicserélését kérheti, ha:
a) a termék nem javítható,
b) a hibajelentéstől számított 15 napon belül a termék javítása nem fejeződött be.

A csere jogosságáról a Robert Bosch Kft. dönt. Az a) esetben a vásárlás helyén intézhető el a termék cseréje.
Ha a vevő nem fogadja el a hibák jellegével kapcsolatban a feljogosított szerviz véleményét, cégünkhöz fordulhat. Amennyiben indokolt, kikérjük az illetékes minőségvizsgáló intézet állásfoglalását. Jogvita esetén a Ptk. ide vonatkozó jogszabályai az irányadók.
A jótállási javítási munkákat a mellékelt javítási szelvények egyikének gondos kitöltésével kell dokumentálni. A vevő győződjön meg arról, hogy ez megtörtént-e, és aláírásával igazolja az elvégzett munkát. A jótállási jegyen történő szabálytalan javítás, valótlan adatok bejegyzése a jegyet érvényteleníti. A jótállási jegy elvesztése egyben a garanciális jogosultság elvesztését is jelenti.
Érvénytelen a jótállási jegy, ha nem tartalmazza a vásárlásra és üzembehelyezésre vonatkozó adatokat (időpont, hely, forgalmazó illetve üzembehelyező cég bélyegzője és aláírása). Az érvénytelen vagy elveszett jótállási jegy nem pótolható.
A minőségért való felelősség automatikusan megszűnik, ha vevő a terméket olyan országban szerelteti fel, helyezteti üzembe, illetve működteti, ahol az nem rendelkezik forgalombahozatali, vagy azonos célú más, az üzembehelyezéshez és működtetéshez szükséges hatósági engedéllyel.
A jótállási igény érvényesíthetősége helyéről az igénybe vehető üzembehelyezési és javító szolgálatokról a Bosch +36-1 879-8690 telefonszámán érhető el további tájékoztatás.

151/2003. (IX. 22.) Kormány rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról letölthető PDF