×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Játék

Vásárolj Hansgrohe terméket a webáruházban 2021.07.01-2021.07.31-ig és nyerd meg az értékes Hansgrohe ajándékcsomagot.

A játékban részt vesz minden olyan személy, aki Hansgrohe terméket vásárol a www.benedekszerelveny.hu webáruházában.

Sorsolás: 2021.08.02.

Immergas HERCULES SOLAR 26 2 ErP kondenzációs gázkazán

HERCULES CONDENSING 26 3 ErP kondenzációs gázkazánHERCULES CONDENSING 26 3 ErP kondenzációs gázkazán
HERCULES CONDENSING 26 3 ErP kondenzációs gázkazánHERCULES CONDENSING 26 3 ErP kondenzációs gázkazán
HERCULES CONDENSING 26 3 ErP kondenzációs gázkazánHERCULES CONDENSING 26 3 ErP kondenzációs gázkazán
HERCULES SOLAR 26 2 ErP kondenzációs gázkazánHERCULES SOLAR 26 2 ErP kondenzációs gázkazán
A HERCULES Condensing 26 Solar ErP egy kondenzációs elven működő álló gázkazán. 24 kW teljesítménnyel képes fűtési, és 26 kW-tal használati melegvizet előállítani. A gázkészülék alkalmas napkollektorok csatlakoztatására, beépítve tartalmaz minden szabályozó és gépészeti egységet! A HERCULES Condensing 26 Solar ErP készülék 200 literes, rozsdamentes acélból készült és beépített használati melegvíz tárolóval rendelkezi

Legutóbbi ár:
1.376.680 Ft
/DB

A termék átmenetileg nem rendelhető

A termék beszerzését egyes esetekben meg tudjuk gyorsítani. Amennyiben szeretné ezt a terméket kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatot kérek

Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Immergas
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. - 3 munkanap
1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Füstgáz elvezetés
60mm
Termék típusa
Fűtő kazán 35kW alatt
Termékcsalád
Hercules
Levegő bevezetés
100mm
Méret
197x60x75 cm
Fűtési teljesítmény
23,9 kW
HMV teljesítmény
26 kW
Kivitel
Álló hőközpont

Az Immergas HERCULES Condensing 26 Solar ErP típusú álló, kondenzációs elven működő gázkazánja 24 kW teljesítménnyel képes fűtési, és 26 kW teljesítménnyel használati melegvizet előállítani. A HERCULES Condensing gázkészülék gyárilag fel van készítve napkollektorok csatlakoztatására, beépítve tartalmaz minden ehhez szükséges gépészeti és szabályozó egységet! A készülék 200 literes, rozsdamentesacél beépített HMV tárolóval rendelkezik. A tároló két fűtőcsőkígyója közül az egyik a napkollektoros rendszerrel hidraulikai köréhez csatlakozik. A HERCULES Condensing 26 Solar ErP kazánok többzónás rendszerben is alkalmazhatók, zónánkénti szobatermosztátos szabályozással. Az opcionális bővítőkészletekkel akár három fűtési zóna kilakaítása is lehetséges, melyek közül kettő keverőszelepes (alacsony hőmérsékletű) is lehet. Az Immergas HERCULES Condensing ErP készülékek nagy vízterű fűtési rendszerekhez is alkalmazhatók. A készülék a (választható) Super Amico távszabályzóval könnyen és gyorsan, a készüléktől távolról is vezérelhető. Külső érzékelő (választható) csatlakoztatása esetén időjárásfüggő szabályozás (alap felszereltség része) használata is lehetséges.

Beépített napkollektoros gépészeti és szabályozó egységek

A HERCULES Condensing 26 Solar ErP jelölésű készülékek nem csak korszerű álló hőközpontként üzemelnek, hanem napkollektorok csatlakoztatása esetén teljes értékű rendszerként is. A kazán beépítve tartalmazza a tágulási tartályt, hidraulikai egységet, szabályzót, és minden olyan biztonsági berendezést, amely egy napkollektoros rendszer működéséhez szükséges.

Két független hőcserélő

Mind a fűtési, mind a HMV hőcserélő rozsdamentes acélból készült.

Digitális vezérlésű lángmoduláció

Az elektronikus lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, valamint a használati melegvíz hőmérsékletének megfelelő szabályozására.

Automatikus by-pass szelep

Az automatikus by-pass része a készülék alapfelszerelésének, és lehetővé teszi a kazán használatát termosztatikus szeleppel felszerelt radiátoros rendszer esetén is.

Motoros váltószelep

A használati melegvíz előállításakor beépített, segédenergiával működtetett váltószelep irányítja a kazánvizet a HMV hőcserélő felé.

Beépített rozsdamentes tároló

A beépített 200 literes űrtartalmú melegvíztároló lehetővé teszi a melegvíz felhasználást több csapoló, például két fürdőszoba egyidejű használata esetén is. A második fűtőcsőkígyója a napkollektoros rendszer hidraulikai köréhez csatlakozik.

HMV tágulási tartály

A HMV körben jelentkező nyomásnövekedés kompenzálására a HERCULES Condensing kW készülékek egy második beépített tágulási tartállyal is rendelkeznek a HMV kör számára.

Együttműködés a DIM egységekkel

Ezek a készülékek képesek együttműködni az Immergas DIM egységeivel, így lehetséges még több, egymástól független fűtési (akár radiátoros, akár kevert) kör kialakítása.

Beépített időjárásfüggő szabályozás

Az időjárásfüggő szabályozás magasabb komfort mellett biztosít költséghatékonyabb üzemelést. Az elektronika a külső hőmérséklet függvényében változtatja a kazánvíz-hőmérsékletet, így energiát takarít meg, és magasabb komfortot biztosít.

Zónásított rendszerekhez alkalmas

A HERCULES Condensing ErP készülékeket többzónás rendszerekhez tervezték. A készülékek ötféle kiépítésben alkalmazhatóak: 1, 2 vagy 3 radiátoros zóna, 1 radiátoros + 2 keverőszelepes, vagy 2 radiátoros és egy keverő szelepes zóna kiszolgálására képesek. A zónák külön-külön szabályozhatók egy-egy termosztát segítségével. Az 1. zóna keringető szivattyúja része az alapfelszereltségnek! Az ABT jelzésű kazán a keverőszelepes körhöz gyárilag tartalmazza az 1 radiátoros + 1 keverőszelepes zóna kiszolgálásához szükséges egységeket (két fűtőköri szivattyú, egy motoros keverőszelep, automata by-pass szelepek és szerelvények).

Programozható HMV tároló fűtés

Az opcionális Super Amico távvezérlő segítségével a beépített használati melegvíz tároló időpogram szerint fűthető.

IPX5D elektromos védettség

Magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a készülék biztonságos működését.

Nagyméretű beépített LCD kijelző

A nagyméretű kijelzőn a készülék számos fontos információt közöl a felhasználóval. Megjeleníti a különböző működési jellemzőket, az aktuális üzemi funkciót (szivattyú utókeringtetés, égéstér szellőztetés, HMV készítés, stb.) vagy akár az üzemórák és gyújtások számát.

A kondenzációs technológia

A kondenzációs kazánok az égéstermék rejtett hőjének kihasználása révén ugyanannyi energiát, mint a hagyományos, nem kondenzációs készülékek, kevesebb gáz eltüzelésével képesek leadni. A jobb tüzeléstechnikai hatásfok révén nem csak energiát takarít meg, hanem a környezetet is kevésbé terheli.

 

  • Rozsdamentes acélból készült
  • Kompakt méretű készülék
  • Többzónás rendszerben is alkalmazható
  • Napkollektoros rendszerrel is összeköthető
  • Könnyen és gyorsan, a készüléktől távolról is vezérelheti
  • Nagyméretű LCD kijelző
  • Energiatakarékos hatásfok

5 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁSI IDŐ

2010. augusztus 16-tól minden Immergas márkájú gázkazánra 5 év teljeskörű jótállás érvényes a gyártó termékbe vetett bizalmának jeléül!
Az Immergas készülékei a megfelelő üzemi körülmények és a rendszeres karbantartás mellett hosszú ideig képesek szinte észrevétlenül biztosítani a család komfortérzetét – legyen az fűtés vagy használati melegvíz ellátás.

A jótállás alapvető feltételei

  • a felszerelt Immergas készüléket Immergas szerződött Márkaszervizes hivatalosan beüzemeli
  • rendszeres karbantartás, évente (12 havonta) legalább egyszer Márkaszervizes által

Jótállási idők az egyes termékcsoportok tekintetében:

1) Gázkazánok

a) az üzembe helyezésének időpontjától számítva 12 hónap, de legfeljebb a vásárlástól számított 18 hónap;

b) amennyiben az üzembe helyezés időpontját követő 12 hónap leteltével (vagy ha az üzembe helyezés a vásárlás napjától számított 6 hónapon belül nem történik meg, akkor a vásárlástól számított 18 hónap leteltével) 1 hónapon belül, továbbá ezt követően minden 12 hónap elteltével a készülék javasolt karbantartását az Importőr Szakszervizével igazoltan elvégezteti, úgy az Importőr az 1)a) pontban írt jótállási idő elteltét követő naptól kezdődően, további 48 hónap időtartamra jótállást vállal a jelen feltételek szerint.

2.) Rozsdamentes acélból készült indirekt használati melegvíz tárolók

Az Importőr által biztosított jótállási idő a víztároló részre a vásárlástól számított 10 év, a többi, burkolat alatt található szerelvényekre vásárlástól számított 24 hónap.

3.) Zománcozott acélból készült indirekt használati melegvíz tárolók

Az Importőr által biztosított jótállási idő a vásárlástól számított 12 hónap.

4.) DIM fűtőköri modulok

Az Importőr által biztosított jótállási idő az üzembe helyezés időpontjától számítva 12 hónap, de a vásárlástól számítva maximum 18 hónap.

5.) Ventilátoros levegő fűtő/hűtő modulok

Az Importőr által biztosított jótállási idő az üzembe helyezés időpontjától számítva 12 hónap, de a vásárlástól számítva maximum 18 hónap.

6.) Gázüzemű hőlégfúvók és hőszivattyús berendezések

a) a készülék üzembe helyezésének időpontjától számítva 12 hónap, de legfeljebb a vásárlástól számított 18 hónap;

b) amennyiben az üzembe helyezés időpontját követő 12 hónap, vagy a vásárlástól számított 18 hónap leteltével 1 hónapon belül a készülék javasolt karbantartását az Importőr Szakszervizével igazoltan elvégezteti, úgy az Importőr a 6)a) pontban írt jótállási idő elteltét követő naptól kezdődően, további 12 hónap időtartamra jótállást vállal a jelen feltételek szerint.

7.) Egyéb kiegészítők - pl. szobatermosztátok, szabályozók, kapcsolóórák, égéstermék elvezető rendszerek

Az Immergas által biztosított jótállási idő a vásárlástól számított 12 hónap.

A beüzemeléssel lép életbe az első éves jótállás, az első éves karbantartás a második jótállási év, és így tovább egészen az ötödik évi jótállásig. Figyelem, a jótállás részletes feltételeit, kérjük, olvassa el az alábbiakban, melyek a termékhez mellékelt Jótállási jegyben is megtalál! A jótállási jegyet a kazán dobozára ragasztott átlátszó tasakban találja.

Az IMMERGAS Hungária Kft. (13-09-100666, székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Rádió utca 1/b.) kizárólag azon IMMERGAS márkanév alatt forgalmazott termékekért, ideértve az alkatrészeket is, vállal jótállást – a jótállási kötelezettségére vonatkozó egyéb feltételek fennállása esetén is - melyről egyértelműen megállapítható, hogy a szóban forgó termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft. Ennek megfelelően, amennyiben IMMERGAS márkanévvel ellátott terméket vásárol, úgy kérjük a vásárlást megelőzően ellenőrizze, hogy az adott termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft.

További információ

A további információkat keresse a jótállási jegyen vagy a http://www.immergas.hu/szerviz/jotallasi-feltetelek oldalon.

 

Utoljára nézett termékek