×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Ariston elektromos vízmelegítő - VELIS EVO 50 EU ? ?B? energia osztályAriston elektromos vízmelegítő - VELIS EVO 50 EU ? ?B? energia osztály
Ariston elektromos vízmelegítő - VELIS EVO 50 EU ? ?B? energia osztályAriston elektromos vízmelegítő - VELIS EVO 50 EU ? ?B? energia osztály
Ariston elektromos vízmelegítő - VELIS EVO 80 EU B energia osztályAriston elektromos vízmelegítő - VELIS EVO 80 EU B energia osztály

Ariston elektromos vízmelegítő - VELIS EVO 50 EU B energia osztály

Cikkszám: 3626145-R
89.400 Ft
Áfa-val
Ariston Velis EVO és Velis EVO Plus élvonalbeli technológia teljesen új alapokra helyezve. A Velis EVO készülékek többféle kapacitással is elérhetőek. Megnövelt tartósságukat a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetik.
Várható szállítás: 3 munkanap
Készletinformáció
Szállítási költség: 2.590 Ft (Egy termék vásárlása esetén)
Teljesítmény
1,5 kW
Méret
77,6x50,6x27 cm
Vízvételi profil
M
Felfűtési idő
90perc
Elhelyezhetőség
Függőleges vagy vízszintes
Tárolókapacitás
50L
Termék típusa
20-100 literig
Termékcsalád
Velis Evo

A kényelem Smart oldala. Design és tartalom.
A Velis EVO és a Velis EVO Plus élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmainkat.

Olasz design

Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnyerő, olasz formatervezés.

Ariston Velis Evo villanybojlerek különböző méretkeben

Az Ariston Velis EVO készülékei többféle kapacitással is elérhetőek. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

Design

  • LED kijelzős kezelőfelület termosztáttal
  • többpozíciós elhelyezés
  • exkluzív olasz design
  • a létező leglaposabb vízmelegítő: csak 27 cm mély

Kivitel

  • „zuhany kész” logika
  • teljes védelmi rendszer
  • Ecoloy bevonatú fűtőelem

Energiatakarékos

  • energiamegtakarítás az ECO funkciónak köszönhetően
  • vastag poliuretán szigetelés

Az Ariston Thermo Hungária Kft. a termékre 1 év alap, további 2 év extra teljes körű jótállást (garanciát) vállal az alábbi feltételek szerint.

Tekintettel arra, hogy a modern, számítógép által vezérelt készülékek rendszerintegrációs követelménye és programozási igénye összetett, valamint arra, hogy fokozott körültekintést kíván meg a megfelelő készülék kiválasztása, beüzemelése, működtetése és karbantartása is, ezért az Aristhon Thermo Hungária Kft. az általános, 1 éves Alap garancián felül további 2 év Extra garanciát abban az esetben biztosít, amennyiben a fogyasztó a készülék megvásárlásától számított 13 hónap alatt, majd azt követően évente (minden 12. hónapban) a készülék garanciális szakszerviz által történő kötelező éves karbantartást elvégeztette. Az Ariston Thermo Hungária Kft. szakemberei által végzett karbantartás meghosszabbítja a készülék élettartamát.

Jótállás keretébe tartozó hiba esetén a fogyasztó

Kijavítást vagy kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a jótállásra kötelezettnek - másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a jótállási jog teljesítésével a fogyasztónak okozott érdeksérelmet; vagy - az ellenszolgáltatás arányos leszállítását igényelheti, a hibát a jótállásra kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat, ha a jótállásra kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének az előző bekezdés szerinti feltételekkel nem tud eleget tenni, vagy ha a fogyasztónak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A termék javításakor a jótállási idő meghosszabbodik a hiba közlésének napjától kezdve azzal az idővel, amely alatt a fogyasztó a terméket a hiba miatt rendeltetésszerűen nem használhatta. Tájékoztatjuk, hogy a termék kicserélése esetén a jótállási idő újraindul. A fogyasztó a választott jogáról másikra térhet át. Az áttéréssel okozott költséget köteles a jótállásra kötelezettnek megfizetni, kivéve, ha az áttérésre a jótállásra kötelezett adott okot, vagy az áttérés egyébként indokolt volt.
Jótállásos javítási munkát csak a címjegyzékben szereplő javítószolgálati szervizek végezhetnek egy számozott javítási szelvény bevonása ellenében. Illetéktelen cég vagy személy által végzett javítás a jótállás elvesztésével jár!
A készüléken az előírt karbantartási munkák elvégeztetése a fogyasztó feladatát képezik.

A jótállási feltételekről teljes terjedelemben a termékhez mellékelt Jótállási jegyen olvashat, vagy további információért forduljon az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársaihoz!

 

Termékajánló