« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink!

1111 Budapest, Kruspér utca 6. szám alatt található üzletünk április 1-től szombatonként zárva tart.

Immergas NIKE MYTHOS 24 4 ErP fali gázkazán

NIKE MYTHOS 24 4 ErP fali gázkazánNIKE MYTHOS 24 4 ErP fali gázkazán
NIKE MYTHOS 24 4 ErP fali gázkazánNIKE MYTHOS 24 4 ErP fali gázkazán
NIKE MYTHOS 24 4 ErP fali gázkazánNIKE MYTHOS 24 4 ErP fali gázkazán
Az Immergas NIKE Mythos 24 ErP fali gázkazánja 24 kW teljesítménnyel képes fűtési és átfolyós rendszerben használati melegvizet előállítani. Kis méretének és modern megjelenésének köszönhetően szinte bárhová fölszerelhető. A NIKE Mythos 24 ErP kazán új, elektronikus modulációs panellel, és digitális kezelőfelülettel rendelkezik.

201.425 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Immergas
Működés módja
Átfolyós
Méret
75,1x44x24 cm
Füstgáz elvezetés
130mm
Fűtési teljesítmény
24 kW
Kivitel
Kombi
HMV teljesítmény
24 kW

A NIKE Mythos 24 ErP fali gázkazán 24,0 kW teljesítménnyel képes fűtési és átfolyós rendszerben használati melegvizet előállítani. Kompakt méretének (mélysége csak 24 cm!) és új, elegáns megjelenésének köszönhetően szinte bárhová fölszerelhető. A NIKE Mythos 24 ErP kazán új, elektronikus modulációs panellel rendelkezik, digitális kezelőfelülettel. A készülék AmicoV2 digitális távszabályozóval is együttműködik. Az automatikus by-pass része a készülék alapfelszerelésének és lehetővé teszi a kazán használatát bármely fűtési rendszerben.

Két független hőcserélő

Az egyik rézből a fűtési körhöz, a másik rozsdamentes acélból a használati melegvíz körhöz. Ez a megoldás kiváló teljesítményt nyújt a fűtéshez és a használati melegvíz készítéshez.

Programozható lángmoduláció

Az elektronikus lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, valamint a használati melegvíz hőmérsékletének megfelelő szabályozására. A maximális teljesítmény elérése akár tíz perc időtartamra is elnyújtható, ezáltal csökkentve a ki-bekapcsolások számát, növelve a hőcserélő élettartamát.

Új digitális kezelőfelület

Az új digitális kezelőfelület biztosítja a NIKE Mythos 24 ErP készülék könnyű kezelhetőségét. A nyomógombokkal pontosan beállítható a hőmérséklet, illetve az egyéb paraméterek. A kijelző ábrák és kódok segítségével tájékoztat az aktuális üzemmódról és az esetleges hibákról.

Motoros váltószelep

A használati melegvíz előállításakor a beépített, motoros váltószelep irányítja a kazánvizet a HMV hőcserélő felé.

IPX5D védettség

Az Immergas Nike Mythos ERP 24 gázkazán az IPX5D elektromos védettségének köszönhetően magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a készülék biztonságos működését.

Figyelem! 2015.09.26-tól nyílt égésterű, ErP direktíva hatálya alá tartozó készülékek csak társasházi gyűjtőkéményre csatlakozó készülékek cseréjeként szabad felszerelni!

  • Új, elegáns megjelenés
  • Kompakt méret
  • Elektronikus modulációs panel
  • Digitális kezelőfelület
  • Folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort
  • Automatikus by-pass

5 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁSI IDŐ

2010. augusztus 16-tól minden Immergas márkájú gázkazánra 5 év teljeskörű jótállás érvényes a gyártó termékbe vetett bizalmának jeléül!
Az Immergas készülékei a megfelelő üzemi körülmények és a rendszeres karbantartás mellett hosszú ideig képesek szinte észrevétlenül biztosítani a család komfortérzetét – legyen az fűtés vagy használati melegvíz ellátás.

A jótállás alapvető feltételei

  • a felszerelt Immergas készüléket Immergas szerződött Márkaszervizes hivatalosan beüzemeli
  • rendszeres karbantartás, évente (12 havonta) legalább egyszer Márkaszervizes által

A beüzemeléssel lép életbe az első éves jótállás, az első éves karbantartás a második jótállási év, és így tovább egészen az ötödik évi jótállásig. Figyelem, a jótállás részletes feltételeit, kérjük, olvassa el az alábbiakban, melyek a termékhez mellékelt Jótállási jegyben is megtalál! A jótállási jegyet a kazán dobozára ragasztott átlátszó tasakban találja.

Az IMMERGAS Hungária Kft. (13-09-100666, székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Rádió utca 1/b.) kizárólag azon IMMERGAS márkanév alatt forgalmazott termékekért, ideértve az alkatrészeket is, vállal jótállást – a jótállási kötelezettségére vonatkozó egyéb feltételek fennállása esetén is - melyről egyértelműen megállapítható, hogy a szóban forgó termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft. Ennek megfelelően, amennyiben IMMERGAS márkanévvel ellátott terméket vásárol, úgy kérjük a vásárlást megelőzően ellenőrizze, hogy az adott termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft.

További információ

A további információkat keresse a jótállási jegyen vagy a http://www.immergas.hu/szerviz/jotallasi-feltetelek oldalon.

 

Utoljára nézett termékek