Immergas NIKE STAR 24 4 ErP fali gázkazán

NIKE STAR 24 4 ErP fali gázkazánNIKE STAR 24 4 ErP fali gázkazán
NIKE STAR 24 4 ErP fali gázkazánNIKE STAR 24 4 ErP fali gázkazán
NIKE STAR 24 4 ErP fali gázkazánNIKE STAR 24 4 ErP fali gázkazán
Az Immergas NIKE Star 24 ErP fali gázkazánja 23,6 kW teljesítménnyel képes fűtési és átfolyós rendszerben használati melegvizet előállítani. Kompakt méretének és modern, letisztult megjelenésének köszönhetően bárhová felszerelhető.

175.260 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Immergas
Készleten
Működés módja
Átfolyós
Füstgáz elvezetés
130mm
Méret
75,1x44x24 cm
Fűtési teljesítmény
23,6 kW
Kivitel
Kombi
HMV teljesítmény
23,6 kW

A NIKE Star 24 ErP fali gázkazán 23,6 kW teljesítménnyel képes fűtési és átfolyós rendszerben használati melegvizet előállítani. Kompakt méretének (mélysége csak 24cm!) és új, elegáns megjelenésének köszönhetően szinte bárhová felszerelhető. A NIKE Star 24 ErP kazán új, elektronikus modulációs panellel rendelkezik, digitális kezelőfelülettel. A készülék a digitális távszabályozóval (DRC) is együttműködik. Az automatikus by-pass része a készülék alapfelszerelésének és lehetővé teszi a kazán használatát bármely fűtési rendszerben. A NIKE Star 24 ErP hagyományos, nyitott égésterű készülék.

A bitermikus hőcserélőnek köszönhetően a készülék gyorsan képes rendelkezésére bocsátani a kívánt hőmérsékletű használati melegvizet.

Programozható lángmoduláció

Az elektronikus lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, valamint a használati melegvíz hőmérsékletének megfelelő szabályozására. A maximális teljesítmény elérése akár tíz perc időtartamra is elnyújtható, ezáltal csökkentve a ki-bekapcsolások számát, növelve a hőcserélő élettartamát.

Digitális kezelőfelület

Az új digitális kezelőfelület biztosítja a Nike Star gázkészülék könnyű kezelhetőségét. A nyomógombokkal pontosan beállítható a hőmérséklet, illetve az egyéb paraméterek. A kijelző ábrák és kódok segítségével tájékoztatja az aktuális üzemmódról és az esetleges hibákról.

Emelt szintű komfort a DRC alkalmazásával

A DRC távvezérlő alkalmazása esetén a kazán minden változtatható paramétere módosítható a távvezérlővel. A távvezérlő kijelzőjéről a működés jellemzői, illetve az esetleges hibaüzenetek a könnyedén leolvashatóak. Távvezérlő csatlakoztatása esetén a kazán elektronikus lángmodulációja nem a kazánvíz hőmérsékletének, hanem a helyiség hőmérsékletének függvényében működik, így magasabb komfortot biztosítva.

Automatikus by-pass szelep

Az automatikus by-pass része a készülék alapfelszereltségének, és lehetővé teszi a kazán használatát termosztatikus szeleppel felszerelt radiátoros rendszer esetén is.

IPX4D elektromos védettség

A Nike Star 24 Erp gázkészülék számára az IPX4D elektromos védelem magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a biztonságos működési körülményeket.

Figyelem! 2015.09.26-tól nyílt égésterű, ErP direktíva hatálya alá tartozó készülékek csak társasházi gyűjtőkéményre csatlakozó készülékek cseréjeként szabad felszerelni!

 

  • Új, elegáns megjelenés
  • Kompakt méret
  • Elektronikus modulációs panel
  • Digitális kezelőfelület
  • Folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort
  • Automatikus by-pass

5 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁSI IDŐ

2010. augusztus 16-tól minden Immergas márkájú gázkazánra 5 év teljeskörű jótállás érvényes a gyártó termékbe vetett bizalmának jeléül!
Az Immergas készülékei a megfelelő üzemi körülmények és a rendszeres karbantartás mellett hosszú ideig képesek szinte észrevétlenül biztosítani a család komfortérzetét – legyen az fűtés vagy használati melegvíz ellátás.

A jótállás alapvető feltételei

  • a felszerelt Immergas készüléket Immergas szerződött Márkaszervizes hivatalosan beüzemeli
  • rendszeres karbantartás, évente (12 havonta) legalább egyszer Márkaszervizes által

A beüzemeléssel lép életbe az első éves jótállás, az első éves karbantartás a második jótállási év, és így tovább egészen az ötödik évi jótállásig. Figyelem, a jótállás részletes feltételeit, kérjük, olvassa el az alábbiakban, melyek a termékhez mellékelt Jótállási jegyben is megtalál! A jótállási jegyet a kazán dobozára ragasztott átlátszó tasakban találja.

Az IMMERGAS Hungária Kft. (13-09-100666, székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Rádió utca 1/b.) kizárólag azon IMMERGAS márkanév alatt forgalmazott termékekért, ideértve az alkatrészeket is, vállal jótállást – a jótállási kötelezettségére vonatkozó egyéb feltételek fennállása esetén is - melyről egyértelműen megállapítható, hogy a szóban forgó termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft. Ennek megfelelően, amennyiben IMMERGAS márkanévvel ellátott terméket vásárol, úgy kérjük a vásárlást megelőzően ellenőrizze, hogy az adott termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft.

További információ

A további információkat keresse a jótállási jegyen vagy a http://www.immergas.hu/szerviz/jotallasi-feltetelek oldalon.

 

Utoljára nézett termékek