Ariston fali fűtő kondenzációs kazán - Genus Premium Evo SYSTEM 24

Ariston fali fűt§ kondenzßciˇs kazßn - Genus Premium Evo SYSTEM 24 EUAriston fali fűt§ kondenzßciˇs kazßn - Genus Premium Evo SYSTEM 24 EU
Ariston fali fűtő kondenzációs kazán - Genus Premium Evo SYSTEM 24

289.900 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Ariston
Kivitel
Fűtő
Méret
77x40x31,5cm
Fűtési teljestmény
24,4kW

Kondenzációs fali fűtő kazán LCD-kijelzővel

A Genus Premium Evo System az Ariston termékskálájának legtökéletesebb kifejezése. A kondenzációs technológiának köszönhetően, felhasználva a füstgázok energiáját, egy olyan hőteljesítményt hoz létre, amely lehetővé teszi az (energia) veszteség megszüntetését, illetve a hagyományos kazánoknál magasabb hőteljesítmény elérését.

35%-os energiamegtakarítás

A Genus Premium Evo System még több szolgáltatást nyújt az innovatív technológiának köszönhetően, amely biztosítja, hogy automatikusan beállítsa a működését a külső hőmérséklet, illetve a belső szobahőmérséklet változásai alapján, biztosítva ezáltal a maximum 35%-os energia megtakarítást egy hagyományos, régi generációs kazánhoz képest. Rendelkezésre áll fűtést biztosító változatban 5 különböző teljesítménnyel: 12-18-24-30-35 kW (zárt égéstér) és előkészített a napkollektor rendszer vezérlésére.

Csendes üzem

Válassza a teljes csendet, azt az akusztikai komfortot otthonába, amit az Ariston Genus Premium Evo az új, optimalizált hangelnyelő panelekkel és az alacsony fordulatszámú működésével biztosít.

Technikai előnyök

"A" kategória hatásfok
35% megtakarítás
NOx osztály
IPX5D elektromos védettség
Modulációs tartomány: 1:10 (24-30-35 kW)
Beépített programóra
6,5 literes fűtésoldali tágulási tartály
Fűtés oldali beépített szűrő
Füstgáz elemző csonk a kazán tetején
Korróziómentes, megnövelt felületű fűtés oldali hőcserélő
Full modulációs szivattyú időjárásfüggő szabályozás lehetősége
Beépített váltószelep és NTC indirekt tároló fogadásához
Azonnali csatlakozási lehetőség Sensys vezérlőhöz (BUS-on keresztül)

Funkciók

Komfort funkció
Vezetékes és vezeték nélküli többzónás rendszerszabályozás
Automata légtelenítő funkció
Fagymentesítő és blokkolásgátló funkció
Önellenőrző rendszer
Három fűtőkör közvetlen vezérlése
250 magyar nyelvű mondat megjelenítése a multifunkciós LCD kijelzőn
Napkollektoros rendszerkehez közvetlen köthető

Ariston jótállás

Az Ariston Thermo Hungária Kft. a következőkben felsorolt termékekre 1 év alap, továbbá 2 év extra teljes körű jótállást (garanciát), valamint 10 év hőcserélő garanciát vállal: Alteas ONE, Genus ONE, Clas ONE, Clas B Premium, Cares Premium és HS Premium (beleértve a készülékek NET, SYSTEM és RDC változatait is), az alábbi feltételek szerint:

1+1 év Extra garancia

Felhívjuk a fogyasztó figyelmét arra, hogy az Extra garanciát (jótállást) az Ariston Thermo Hungária Kft. a jelen pontban foglaltak teljesülése esetén, az alábbiak szerint vállalja: Tekintettel arra, hogy a modern, számítógép által vezérelt készülékek rendszerintegrációs követelménye és programozási igénye összetett, valamint arra, hogy fokozott körültekintést kíván meg a megfelelő készülék kiválasztása, beüzemelése, működtetése és karbantartása is, ezért az Ariston Thermo Hungária Kft. az általános, 1 éves Alap garancián felüli további 1+1 év Extra garanciát abban az esetben biztosít, amennyiben az Alap garancia feltételei teljesültek, valamint a fogyasztó a készülék beüzemelésétől számított 13 hónap alatt, majd pedig 25 hónap alatt a készülék garanciális szakszerviz által történő kötelező éves karbantartását elvégeztette. Szakembereink által végzett karbantartás meghosszabbítja a készülék élettartamát.

10 év primer hőcserélő (kazántest) garancia

Felhívjuk a fogyasztó figyelmét arra, hogy a 10 év hőcserélő garanciát (jótállást) az Ariston Thermo Hungária Kft. a jelen pontban foglaltak teljesülése esetén, kizárólag az itt felsorolt készülékek XTRATECH hőcserélőjére vonatkozóan: Alteas ONE, Genus ONE, Clas ONE (beleértve a készülékek NET, SYSTEM és RDC változatait is), az alábbiak szerint vállalja. Az Ariston Thermo Hungária Kft. a készülék primer hőcserélőjére (kazántestjére) 10 év jótállást vállal, amennyiben: a 10 év hőcserélő garancia a készülék üzembe helyezésének időpontjával indul; az Alap garancia és Extra garancia feltételei maradéktalanul teljesültek, valamint a fogyasztó a készülék beüzemelésétől számítva évente a garanciális szakszerviz által történő kötelező éves karbantartását elvégeztette.

További részletekért a termékek jótállási feltételeiről olvassa el a termékhez adott jótállási jegyet, vagy kerresse az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársait!