Ariston fali kombi kondenzációs kazán - Clas B Premium EVO 24 E

Ariston fali kombi kondenzßciˇs kazßn - Clas B Premium EVO 24 EAriston fali kombi kondenzßciˇs kazßn - Clas B Premium EVO 24 E
Ariston fali kombi kondenzßciˇs kazßn - Clas B Premium EVO 24 E
Ariston fali kombi kondenzációs kazán - Clas B Premium EVO 24 E
Ariston fali kombi kondenzációs kazán - Clas B Premium EVO 24 E

469.900 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Ariston
Kivitel
Kombi
Vízvételi profil
XL
Méret
60x94,3x46 cm
Fűtési teljestmény
24,4kW
HMV teljesítmény
27,8 kW

Ariston Clas B Premium Evo EU kondenzációs fali kazán beépített tárolóval

A beépített, 40 literes dupla rétegtárolóval rendelkező Clas B Premium kazánt a használati melegvíz intelligens vezérléséhez tervezték. Az új Clas B Premium kazánok, amiket felszereltek az új ABC System tároló rendszerrel, racionalizálják az energiafogyasztást és biztosítják az energia megtakarítást, amely a számlán is megjelenik. Ez az új rendszer, az Ariston rendkívüli technológiai fejlesztése ugyanis lehetővé teszi nagy mennyiségű meleg víz előállítását anélkül, hogy meg kellene várni, hogy a kazán a felmelegítse az összes vizet a kívánt hőfokra, így elkerülhető a felesleges energia felhasználás. A Clas B Premium rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 2 teljesítménnyel: 24 és 35 kW (zárt égéstér).

Modulációs hőfokszabályozó

A modulációs hőfokszabályozó tartozékokkal való kompatibilitás, valamint az „AUTO” funkció folytán nincsenek hőmérséklet ingadozások vagy kimagasló csúcsértékek: a készülék a maximális termikus komfort érdekében állandó hőmérsékletet biztosít.

Komfort funkció

Egy funkció, ami azonnali melegvizet biztosít 30 percen át az első vízvételt követően, időveszteség nélkül.

A nagy légtér nem akadály

Az Ariston Clas B Premium Evo EU falikazán megnövelt tágulási tartálya lehetővé teszi nagy légterek kifűtését is!

Hosszú élettartam

A Clas B Premium Evo EU a legkiválóbb alapanyagokból készült. Az elsődleges és másodlagos hőcserélőkhöz használt rozsdamentes acél nagyfokú megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosít.

  • Nagyobb moduláló primer szivattyú
  • 8 bar-os biztonsági nyomásszelep
  • Túlfűtés és fagyás elleni védelem
  • Legszigorúbb követelmények szerinte tesztelve
  • 10L fűtési tágulási tartály
  • Egyszerű és gyors reset
  • Az exkluzív designnak köszönhetően a legszebb otthonba is tökéletesen beleillik.
  • Letapadásgátló funkció
  • Digitális multifunkcionális kijelző

Ariston jótállás

Az Ariston Thermo Hungária Kft. a következőkben felsorolt termékekre 1 év alap, továbbá 2 év extra teljes körű jótállást (garanciát), valamint 10 év hőcserélő garanciát vállal: Alteas ONE, Genus ONE, Clas ONE, Clas B Premium, Cares Premium és HS Premium (beleértve a készülékek NET, SYSTEM és RDC változatait is), az alábbi feltételek szerint:

1+1 év Extra garancia

Felhívjuk a fogyasztó figyelmét arra, hogy az Extra garanciát (jótállást) az Ariston Thermo Hungária Kft. a jelen pontban foglaltak teljesülése esetén, az alábbiak szerint vállalja: Tekintettel arra, hogy a modern, számítógép által vezérelt készülékek rendszerintegrációs követelménye és programozási igénye összetett, valamint arra, hogy fokozott körültekintést kíván meg a megfelelő készülék kiválasztása, beüzemelése, működtetése és karbantartása is, ezért az Ariston Thermo Hungária Kft. az általános, 1 éves Alap garancián felüli további 1+1 év Extra garanciát abban az esetben biztosít, amennyiben az Alap garancia feltételei teljesültek, valamint a fogyasztó a készülék beüzemelésétől számított 13 hónap alatt, majd pedig 25 hónap alatt a készülék garanciális szakszerviz által történő kötelező éves karbantartását elvégeztette. Szakembereink által végzett karbantartás meghosszabbítja a készülék élettartamát.

10 év primer hőcserélő (kazántest) garancia

Felhívjuk a fogyasztó figyelmét arra, hogy a 10 év hőcserélő garanciát (jótállást) az Ariston Thermo Hungária Kft. a jelen pontban foglaltak teljesülése esetén, kizárólag az itt felsorolt készülékek XTRATECH hőcserélőjére vonatkozóan: Alteas ONE, Genus ONE, Clas ONE (beleértve a készülékek NET, SYSTEM és RDC változatait is), az alábbiak szerint vállalja. Az Ariston Thermo Hungária Kft. a készülék primer hőcserélőjére (kazántestjére) 10 év jótállást vállal, amennyiben: a 10 év hőcserélő garancia a készülék üzembe helyezésének időpontjával indul; az Alap garancia és Extra garancia feltételei maradéktalanul teljesültek, valamint a fogyasztó a készülék beüzemelésétől számítva évente a garanciális szakszerviz által történő kötelező éves karbantartását elvégeztette.

További részletekért a termékek jótállási feltételeiről olvassa el a termékhez adott jótállási jegyet, vagy kerresse az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársait!