Ariston Pro Eco Evo 120 V elektromos tárolós vízmelegítő

Ariston elektromos vízmelegítő 80L - PRO R80 V EUAriston elektromos vízmelegítő 80L - PRO R80 V EU
Ariston elektromos vízmelegítő 80L - PRO R80 V EU
Ariston Pro Eco Evo 120 V elektromos tárolós vízmelegítő
Ariston Pro Eco Evo 120 V elektromos tárolós vízmelegítő ECO funkcióval. A PRO ECO EVO a legjobb megoldást kínálja, ha Ön olyan terméket keres, amely maximális megtakarítás mellett maximális teljesítményt és maximális biztonságot nyújt.

48.710 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Ariston
Vízvételi profil
L
Méret
97x81,5 cm
Felfűtési idő
220perc
Tárolókapacitás
120L
Elhelyezhetőség
Vízszintes

Pro Eco Evo - A legjobb megoldás

A Pro Eo Eco elektromos vízmelegítő maximális megtakarítás mellett is maximális teljesítményt és biztonságot nyújt használója számára.

Az Eco technológiának, a Nanomix+Best rendszernek és az ABS biztonsági csomagnak köszönhetően a PRO ECO segítségével, akár 40 literrel több 40°C-os víz állítható elő, illetve éves szinten akár 10%-a is megtakarítható az energiafogyasztásnak a használat teljes biztonsága mellett. Az elülső LED-es vezérlőpanelon kapott helyett a Smart hőmérő,a Po Eco új design-eleme.Az Ariston vízmelegítő készülékek nagy mennyiségű meleg vizet tudnak előállítani.
Új innovatív hőmérő termosztát bipoláris biztonsági berendezéssel. A készülék modern termosztátos vezérléssel működik és maximális komfort érzetet nyújt. Személyre szabható tökéletes hőmérsékletet szabályoz. Ennek az új készüléknek a tervezésekor fontos szempont volt az energiatakarékosság, a biztonság és a szén-dioxid-csökkentés. A kifinomult technikai megoldások mellett nagy hangsúlyt fektettek az alkotók a külső megjelenésre is. Antilegionella funkciók.

 

Technikai előnyök

 • Egyszerű és gyors reset
 • Nagy magnéziumanód
 • Nagy hatékonyságú poliuretán szigetelés
 • 8 bar-os biztonsági nyomásszelep
 • 16 bar-on tesztelt titánüveg borítású belső tartály
 • ECO funkció
 • Pontos hibakijelzés
 • Nagy pontosságú NTC hőérzékelő 
 • Antilegionella funkció

Design

 • Három digites kijelző
 • Soft touch műszerfal
 • Exluzív design

 

Ariston jótállás

Felhívjuk a fogyasztó figyelmét arra, hogy az Extra garanciát (jótállást) az Ariston Thermo Hungária Kft. a jelen pontban foglaltak teljesülése esetén, az alábbiak szerint vállalja.
Tekintettel arra, hogy a modem, számítógép által vezérelt készülékek rendszerintegrációs követelménye és programozási igénye összetett, valamint arra, hogy fokozott körültekintést kíván meg a megfelelő készülék kiválasztása, beüzemelése, működtetése és karbantartása is, ezért az Ariston Thermo Hungária Kft. az általános, 1 éves Alap garancián felüli további 2 év Extra garanciát abban az esetben biztosít, amennyiben a fogyasztó a készülék megvásárlásától számított 13 hónap alatt, majd azt követően évente (minden 12. hónapban) a készülék garanciális szakszerviz által történő kötelező éves karbantartását elvégeztette. Szakembereink által végzett karbantartás meghosszabbítja a készülék élettartamát.

További információért és részletekért olvassa el a termékhez mellékelt jótállási jegyet, vagy keresse az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársait!