Immergas VICTRIX Maior 35 X TT 1 ErP kondenzációs gázkazán

Immergas Victrix Maior TT 35 X ERP fűtő kondenzációs gázkazánImmergas Victrix Maior TT 35 X ERP fűtő kondenzációs gázkazán
Immergas Victrix Maior TT 35 X ERP fűtő kondenzációs gázkazánImmergas Victrix Maior TT 35 X ERP fűtő kondenzációs gázkazán
VICTRIX Maior 35 X TT 1 ErP kondenzációs gázkazánVICTRIX Maior 35 X TT 1 ErP kondenzációs gázkazán
A VICTRIX MAIOR TT ErP család kitűnő választás fűtéskorszerüsítéshez, vagy akár új rendszerekhez való telepítéshez. A teljes sorozatot úgy tervezték, hogy mindenben megfeleljen a legfrissebb európai direktíváknak és mindamellett növelje a kondenzációs technológia elterjedését azáltal, hogy egy könnyen elérhető magas hatásfokú fűtő és használati melegvíz készítő terméket képvisel a lakossági felhasználásban.

408.305 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Immergas
Fűtési teljesítmény
34,2 kW
Kivitel
Fűtő
Működés módja
Tároló előkészítéssel
Méret
74,8x44x28 cm

Az Immergas VICTRIX MAIOR TT ErP kondenzációs gázkazán család kitűnő választás fűtéskorszerűsítéshez, vagy akár új fűtési rendszerekbe való telepítéshez. A teljes sorozatot úgy tervezték, hogy mindenben megfeleljen a legfrissebb európai irányelveknek és mindamellett növelje a kondenzációs technológia elterjedését azáltal, hogy egy könnyen elérhető, mégis magas hatásfokú fűtő és használati melegvíz készítő terméket képvisel a lakossági piacon. A TT rövidítés a “Top Tech” azaz csúcskategóriának felel meg. Valamennyi VICTRIX MAIOR TT kazánt elkészülte után tesztelésnek vetnek alá, ezáltal is garantálva, hogy csak hibátlanul működő készülék kerülhessen ki a gyárból. A kazán fő egységét képző innovatív kondenzációs hőcserélő biztosítja a kiváló áramlási tulajdonságokat, illetve a rendszerben keringő szennyeződésekkel szembeni magas ellenálló képességet. A készülék károsanyag kibocsátása alacsony, így a környezetre gyakorolt hatása is minimális. Fejlett kezelőfelülete által kezelése és beállítása egyszerű és rendkívül felhasználóbarát. LCD kijelzőjének köszönhetően az esetleges hibakódok egyértelműen beazonosíthatóak. A VICTRIX MAIOR TT ErP típus átfolyós üzemben képes használati melegvizet előállítani.

Tág modulációs tartomány

A VICTRIX MAIOR TT ErP kazánokban lévő megújult vezérlésnek köszönhetően a készülék még alacsonyabb működési költségekkel képes üzemelni. Köszönhetően a széles modulációs tartománynak a kazán 2,8 és 24,0 kW között változó névleges fűtési teljesítménnyel képes üzemelni az aktuális fűtési igénynek megfelelően. A készülék ezáltal mindig az adott igényeknek megfelelően melegíti fel a vizet, és így hozzájárul a magas éves hatásfokhoz.

Elektromos gáz/levegő szabályozó

Az új gázszelep lehetővé teszi hogy a gáz/levegő arány elektronikusan szabályozható legyen, azáltal hogy az égőtérben lévő többfunkciós elektróda figyeli az égési adatokat. Eltérés esetén automatikusan módosítja a levegő vagy gáz mennyiségét. További előnye, hogy a fúvókát nem szükséges cserélni, ha földgáz üzemről PB üzemre kívánják átállítani. Ennek átállítása szintén elektronikusan történik.

Teljesítmény felfutás késleltetése

Az elektronikus lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, valamint a HMV hőmérsékletének megfelelő szabályozására. A teljesítmény maximumát rögzítetten tíz perc után éri el, ezzel csökkentve a ki-bekapcsolások számát és növelve a hőcserélő élettartamát.

Motoros váltószelep

A használati melegvíz előállításakor a beépített, motoros váltószelep irányítja a kazánvizet a HMV hőcserélő felé.

Automatikus by-pass

Az automatikus by-pass része a készülék alapfelszerelésének, és lehetővé teszi a kazán használatát termosztatikus szeleppel felszerelt radiátoros rendszer esetén is.

Együttműködés a DIMV2 egységekkel

A VICTRIX MAIOR TT ErP készülékek képesek teljes körűen együttműködni az Immergas DIMV2 hidraulikai zónabővítő egységekkel, így lehetséges egymástól független fűtési körök (akár kevert, akár radiátoros) kialakítása.

 • Kondenzációs technológia
 • Magas hatásfokú fűtés és melegvíz készítés
 • Innovatív kondenzációs hőcserélő
 • Magas ellenálló képesség szennyeződésekkel szemben
 • Környezetre gyakorolt hatása minimális
 • Fejlett és egyszerű kezelőfelület
 • Rendkívül felhasználóbarát elektronika
 • LCD kijelző
 • Elektronikusan szabályozható gáz-levegő arány

5 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁSI IDŐ

2010. augusztus 16-tól minden Immergas márkájú gázkazánra 5 év teljeskörű jótállás érvényes a gyártó termékbe vetett bizalmának jeléül!
Az Immergas készülékei a megfelelő üzemi körülmények és a rendszeres karbantartás mellett hosszú ideig képesek szinte észrevétlenül biztosítani a család komfortérzetét – legyen az fűtés vagy használati melegvíz ellátás.

A jótállás alapvető feltételei

 • a felszerelt Immergas készüléket Immergas szerződött Márkaszervizes hivatalosan beüzemeli
 • rendszeres karbantartás, évente (12 havonta) legalább egyszer Márkaszervizes által

A beüzemeléssel lép életbe az első éves jótállás, az első éves karbantartás a második jótállási év, és így tovább egészen az ötödik évi jótállásig. Figyelem, a jótállás részletes feltételeit, kérjük, olvassa el az alábbiakban, melyek a termékhez mellékelt Jótállási jegyben is megtalál! A jótállási jegyet a kazán dobozára ragasztott átlátszó tasakban találja.

Az IMMERGAS Hungária Kft. (13-09-100666, székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Rádió utca 1/b.) kizárólag azon IMMERGAS márkanév alatt forgalmazott termékekért, ideértve az alkatrészeket is, vállal jótállást – a jótállási kötelezettségére vonatkozó egyéb feltételek fennállása esetén is - melyről egyértelműen megállapítható, hogy a szóban forgó termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft. Ennek megfelelően, amennyiben IMMERGAS márkanévvel ellátott terméket vásárol, úgy kérjük a vásárlást megelőzően ellenőrizze, hogy az adott termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft.

További információ

A további információkat keresse a jótállási jegyen vagy a http://www.immergas.hu/szerviz/jotallasi-feltetelek oldalon.