Immergas VICTRIX ZEUS 26 2 ErP kondenzációs gázkazán

Immergas Victrix Zeus 26 ERP kombi kondenzációs gázkazánImmergas Victrix Zeus 26 ERP kombi kondenzációs gázkazán
Immergas Victrix Zeus 26 ERP kombi kondenzációs gázkazánImmergas Victrix Zeus 26 ERP kombi kondenzációs gázkazán
VICTRIX ZEUS 26 2 ErP kondenzációs gázkazánVICTRIX ZEUS 26 2 ErP kondenzációs gázkazán
A VICTRIX Zeus 26 ErP fali készülék 23,6 kW teljesítménnyel képes fűtési-, ill. 26 kW teljesítménnyel tárolós rendszerben használati melegvizet előállítani. A készülék az (opcionális) Amico távszabályzóval könnyen és gyorsan, a készüléktől távolról is vezérelhető.

465.455 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Immergas
Készleten
Kivitel
Kombi
Működés módja
Tárolós
Levegő bevezetés
100mm
Füstgáz elvezetés
60mm
Méret
84,3x58x38 cm
Fűtési teljestmény
23,6 kW
HMV teljesítmény
26 kW

Az VICTRIX Zeus 26 ErP fali készülék 23,6 kW teljesítménnyel képes fűtési-, ill. 26 kW teljesítménnyel tárolós rendszerben használati melegvíz előállítására. A készülék az (opcionális) Amico távszabályzóval gyorsan és könnyen, a készüléktől távolról is vezérelhető. Külső érzékelő csatlakoztatása esetén az időjárásfüggő szabályozás is lehetséges válik. Beépített tárolója révén akár két melegvíz-csapoló egyidejű használata esetén is kellő mennyiségű melegvizet képes előállítani. A készülék tartalmazza a használati melegvíz oldali tágulási tartályt, valamint a fali kiálláshoz történő csatlakozáshoz szükséges bekötőkészletet is.

Két független hőcserélő

Mind a fűtési, mind a használati melegvíz hőcserélő alapanyaga rozsdamentes acél.

Digitális vezérlésű lángmoduláció

Az elektronikus lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és a megszokottnál magasabb komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, valamint a használati melegvíz hőmérsékletének megfelelő szabályozására.

HMV tágulási tartály

A HMV körben jelentkező nyomásnövekedés kompenzálására a Zeus kW készülékekbe egy második tágulási tartály is beépíthető.

Szabályozható by-pass szelep

A beépített, szabályozható by-pass lehetővé teszi a kazán használatát termosztatikus szeleppel felszerelt radiátoros rendszer esetén is. A szabályozható by-pass optimális működést tesz lehetővé.

Motoros váltószelep

A használati melegvíz előállításakor a beépített, motoros váltószelep irányítja a kazánvizet a HMV hőcserélő felé.

Beépített időjárásfüggő szabályozás

Az energiatakarékos időjárásfüggő szabályozás magasabb komfort mellett biztosít költséghatékonyabb üzemelést. Az elektronika a külső hőmérséklet függvényében változtatja a kazánvíz-hőmérsékletet, így energiát takarít meg és magasabb komfortot biztosít. A készülék elektronikája tetszőleges szabályozási egyenes beállítását teszi lehetővé.

Rozsdamentes acél melegvíztároló

A beépített 45 literes űrtartalmú melegvíztároló lehetővé teszi a melegvíz felhasználást egyszerre két csapoló, például zuhany és mosogató csap működtetésekor is.

HMV tágulási tartály

A HMV körben jelentkező nyomásnövekedés kompenzálására a Victrix Zeus Superior ErP készülékek egy második beépített tágulási tartállyal is rendelkeznek a HMV kör számára.

Együttműködés a DIM egységekkel

A VICTRIX Zeus Superior ErP készülékek teljes körűen képesek együttműködni az Immergas DIM egységeivel, így lehetséges több, egymástól független fűtési kör (akár radiátoros, akár kevert) kialakítása.

IPX4D elektromos védettség

Magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a készülék biztonságos működését.

A felhasznált kondenzációs technológia

Az égéstermék rejtett hőjének (vízgőz tartalmának) kihasználása (kondenzációja) révén ugyanannyi energiát, mint a hagyományos, nem kondenzációs készülékek, kevesebb gáz eltüzelésével képesek leadni. A jobb tüzeléstechnikai hatásfok révén nem csak energiát takarít meg, hanem a környezetet is kevésbé terheli.

BEKÖTŐCSŐKÉSZLET GYÁRILAG A KÉSZÜLÉK MELLÉ CSOMAGOLVA!

 

  • Kedvező kis méret könnyen elfér bárhol
  • Alacsony energiaigényű
  • Kimagasló hatásfok
  • Könnyen és gyorsan, a készüléktől távolról is vezérelheti
  • Rendkívül felhasználóbarát elektronika
  • Digitális kijelző felület
  • Beépített szolár funkció

5 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁSI IDŐ

2010. augusztus 16-tól minden Immergas márkájú gázkazánra 5 év teljeskörű jótállás érvényes a gyártó termékbe vetett bizalmának jeléül!
Az Immergas készülékei a megfelelő üzemi körülmények és a rendszeres karbantartás mellett hosszú ideig képesek szinte észrevétlenül biztosítani a család komfortérzetét – legyen az fűtés vagy használati melegvíz ellátás.

A jótállás alapvető feltételei

  • a felszerelt Immergas készüléket Immergas szerződött Márkaszervizes hivatalosan beüzemeli
  • rendszeres karbantartás, évente (12 havonta) legalább egyszer Márkaszervizes által

A beüzemeléssel lép életbe az első éves jótállás, az első éves karbantartás a második jótállási év, és így tovább egészen az ötödik évi jótállásig. Figyelem, a jótállás részletes feltételeit, kérjük, olvassa el az alábbiakban, melyek a termékhez mellékelt Jótállási jegyben is megtalál! A jótállási jegyet a kazán dobozára ragasztott átlátszó tasakban találja.

Az IMMERGAS Hungária Kft. (13-09-100666, székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Rádió utca 1/b.) kizárólag azon IMMERGAS márkanév alatt forgalmazott termékekért, ideértve az alkatrészeket is, vállal jótállást – a jótállási kötelezettségére vonatkozó egyéb feltételek fennállása esetén is - melyről egyértelműen megállapítható, hogy a szóban forgó termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft. Ennek megfelelően, amennyiben IMMERGAS márkanévvel ellátott terméket vásárol, úgy kérjük a vásárlást megelőzően ellenőrizze, hogy az adott termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft.

További információ

A további információkat keresse a jótállási jegyen vagy a http://www.immergas.hu/szerviz/jotallasi-feltetelek oldalon.

 

Utoljára nézett termékek