Immergas VICTRIX ZEUS SUPERIOR 26 2 ErP kondenzációs gázkazán

VICTRIX ZEUS SUPERIOR 26 2 ErP kondenzációs gázkazánVICTRIX ZEUS SUPERIOR 26 2 ErP kondenzációs gázkazán
VICTRIX ZEUS SUPERIOR 26 2 ErP kondenzációs gázkazán
VICTRIX ZEUS SUPERIOR 26 2 ErP kondenzációs gázkazán
Az Immergas VICTRIX Zeus Superior ErP 26 fali kazán 21kW teljesítménnyel képes fűtési-, ill. 26 kW teljesítménnyel tárolós rendszerben használati melegvizet előállítani. A VICTRIX Zeus Superior ErP készülékek kompakt hidraulikai egysége kis szervizigényű és már 0,5 bar fűtési rendszernyomással is működik.

551.180 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Immergas
Működés módja
Tárolós
Füstgáz elvezetés
60mm
Levegő bevezetés
100mm
Méret
90x60x46,6 cm
Fűtési teljesítmény
21 kW
Kivitel
Beépített kombi
HMV teljesítmény
25,8 kW

A VICTRIX Zeus Superior 32 ErP ésa VICTRIX Zeus Superior 26 ErP  fali készülék 32kW, illetve 21 kW teljesítménnyel képesek fűtési-, ill. 32kW és 26kW teljesítménnyel tárolós rendszerben használati melegvizet előállítani. A VICTRIX Zeus Superior ErP kazánok kompakt hidraulikai egysége kis szervizigényű és már 0,5 bar fűtési rendszernyomással is működik. A készülék az (opcionális) Super AMICO távszabályzóval könnyen és gyorsan, a készüléktől távolról is vezérelhető. Modulációs szivattyúja még takarékosabbá teszi a készüléket, hiszen a szivattyú fordulatszámát a vezérlő elektronika képes szabályozni. Külsőhőmérséklet-érzékelő (opcionális) csatlakoztatása esetén végtelen számú jelleggörbével működő időjárásfüggő szabályozás is lehetséges.

Két független hőcserélő

Mind a fűtési, mind pedig a HMV hőcserélő rozsdamentes acélból készült.

Digitális vezérlésű lángmoduláció és kezelőfelület

Az elektronikus lángmoduláció folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, és a használati melegvíz hőmérsékletének megfelelő szabályozására.
A digitális kezelőfelület biztosítja a készülék könnyű kezelhetőségét. A kézre álló gombokkal pontosan beállítható a hőmérséklet, illetve az egyéb paraméterek. A kijelző kódokkal és ábrákkal tájékoztat az aktuális üzemmódról és az esetlegesen felmerülő hibákról.

Szabályozható by-pass

A beépített, szabályozható by-pass lehetővé teszi a kazán használatát termosztatikus szeleppel felszerelt radiátoros fűtési rendszer esetén is. Így a szabályozható by-pass optimális működést tesz lehetővé.

Motoros váltószelep

A használati melegvíz előállításakor a beépített, motoros váltószelep irányítja a kazánvizet a HMV hőcserélő felé.

Az időjárásfüggő szabályozás be van építve

Az időjárásfüggő szabályozás magasabb komfort mellett biztosít költséghatékonyabb üzemelést. Az elektronika a külső hőmérséklet függvényében változtatja a kazánvíz-hőmérsékletet, így energiát takarít meg és magasabb komfortot biztosít. A készülék elektronikája tetszőleges szabályozási egyenes beállítását teszi lehetővé.

Rozsdamentes acél melegvíztároló és HMV tágulási tartály

A beépített 54 literes űrtartalmú melegvíztároló lehetővé teszi, a melegvíz felhasználását több csapoló egyidejű használata esetén is (pl.: két fürdőszoba).
A használati melegvíz körben jelentkező nyomásnövekedés kompenzálására a Victrix Zeus Superior ErP készülékek egy második beépített tágulási tartállyal is rendelkeznek a HMV kör számára.

Együttműködés a DIM egységekkel

A VICTRIX Zeus Superior ErP készülékek teljes körűen képesek együttműködni az Immergas DIM ErP egységeivel, így lehetséges több, egymástól független fűtési kör (akár radiátoros, akár kevert) kialakítása.

Nagyméretű LCD kijelző

A nagyméretű LCD kijelzőn a készülék számos fontos információt közöl a felhasználóval. Megjeleníti a különböző működési jellemzőket, az aktuális funkciót (szivattyú utókeringtetés, égéstér szellőztetés, HMV készítés, stb.) vagy akár az üzemórák, gyújtások számát.

Modulációs szivattyú

A kazán keringtető szivattyújának sebességét a vezérlő elektronika mindig az optimálisra állítja be, hogy biztosítsa az előremenő és a visszatérő fűtővíz közötti hőmérsékletkülönbséget.

Programozható tárolófűtés

Az Immergas új távvezérlőjével, a Super AMICO-val, a VICTRIX Zeus Superior ErP készülékek tárolójának fűtése a fűtési rendszerhez hasonlóan programozható. Időzíthető a normál és a csökkentett tároló hőmérséklet.

Kondenzációs technológia

A kondenzációs kazánok az égéstermék vízgőz tartalmában lévő rejtett hő kihasználása (kondenzációja) révén ugyanannyi energiát, mint a hagyományos, nem kondenzációs készülékek, kevesebb gáz eltüzelésével képesek leadni. A jobb tüzeléstechnikai hatásfok révén nem csak energiát takarít meg, hanem a környezetet is kevésbé terheli.

IPX5D elektromos védettség

Magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a készülék biztonságos működését.

 

 • Kondenzációs technológia
 • Magas hatásfokú fűtés és melegvíz készítés
 • Innovatív kondenzációs hőcserélő
 • Magas ellenálló képesség szennyeződésekkel szemben
 • Környezetre gyakorolt hatása minimális
 • Fejlett és egyszerű kezelőfelület
 • Rendkívül felhasználóbarát elektronika
 • LCD kijelző
 • Elektronikusan szabályozható gáz-levegő arány

5 ÉV TELJES KÖRŰ JÓTÁLLÁSI IDŐ

2010. augusztus 16-tól minden Immergas márkájú gázkazánra 5 év teljeskörű jótállás érvényes a gyártó termékbe vetett bizalmának jeléül!
Az Immergas készülékei a megfelelő üzemi körülmények és a rendszeres karbantartás mellett hosszú ideig képesek szinte észrevétlenül biztosítani a család komfortérzetét – legyen az fűtés vagy használati melegvíz ellátás.

A jótállás alapvető feltételei

 • a felszerelt Immergas készüléket Immergas szerződött Márkaszervizes hivatalosan beüzemeli
 • rendszeres karbantartás, évente (12 havonta) legalább egyszer Márkaszervizes által

A beüzemeléssel lép életbe az első éves jótállás, az első éves karbantartás a második jótállási év, és így tovább egészen az ötödik évi jótállásig. Figyelem, a jótállás részletes feltételeit, kérjük, olvassa el az alábbiakban, melyek a termékhez mellékelt Jótállási jegyben is megtalál! A jótállási jegyet a kazán dobozára ragasztott átlátszó tasakban találja.

Az IMMERGAS Hungária Kft. (13-09-100666, székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Rádió utca 1/b.) kizárólag azon IMMERGAS márkanév alatt forgalmazott termékekért, ideértve az alkatrészeket is, vállal jótállást – a jótállási kötelezettségére vonatkozó egyéb feltételek fennállása esetén is - melyről egyértelműen megállapítható, hogy a szóban forgó termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft. Ennek megfelelően, amennyiben IMMERGAS márkanévvel ellátott terméket vásárol, úgy kérjük a vásárlást megelőzően ellenőrizze, hogy az adott termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft.

További információ

A további információkat keresse a jótállási jegyen vagy a http://www.immergas.hu/szerviz/jotallasi-feltetelek oldalon.