×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Játék

Vásárolj Hansgrohe terméket a webáruházban 2021.07.01-2021.07.31-ig és nyerd meg az értékes Hansgrohe ajándékcsomagot.

A játékban részt vesz minden olyan személy, aki Hansgrohe terméket vásárol a www.benedekszerelveny.hu webáruházában.

Sorsolás: 2021.08.02.

Grohe Sense Guard vízrendszer vezérlő berendezés

Grohe Sense Guard vízrendszer vezérlő berendezésGrohe Sense Guard vízrendszer vezérlő berendezés
Grohe Sense Guard - az intelligens vízfelügyelet. Nyomon követi a vízfogyasztást, észleli a csőtörést, az apró szivárgásokat és a fagyveszélyt. Ha szükséges, automatikusan lekapcsolja a vízellátást.

4.7%
Kedvezmény csak online
173.160 Ft
164.990 Ft
/DB
Várható szállítás: 3 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Grohe
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben elérhető azonnal:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. - 3 munkanap
Vízellátás ki-be kapcsolása
igen
Csőtörtés észlelés
igen
Termék típusa
Vízérzékelő
Termékcsalád
Sense Guard
Vízállátás ki-be kapcsolása
igen
Csepegő szivárgások észlelése
igen
Telefonról vezérelhető
igen
Szokatlan vízfogyasztás észlelés
igen
Fagyveszély észlelés
igen
Öntanító algoritmus
igen

GROHE SENSE GUARD: AZ INTELLIGENS VÍZFELÜGYELET

A Grohe Sense Guard vízrendszer felügyeleti eszköz nyomon követi a vízfogyasztást, észleli az apró szivárgásokat és a fagyveszélyt, csőtöréskor pedig automatikusan lekapcsolja a vízellátást.

Csőtörés és csőrepedés észlelése

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor nyaralás közben azon aggódik az ember, hogy minden rendben van-e az otthonában. A GROHE Sense Guard segítségével egyetlen gombnyomással megelőzheti a problémákat.
A berendezés észleli a csőtörést, és automatikusan lekapcsolja a vízellátást, és riasztást küld.

AquaBlock

Mindent irányítás alatt tarthat, még ha a világ másik oldalán is tartózkodik. Az AquaBlock funkció képes a vízellátás kézi vagy automatikus lekapcsolására csőtöréskor.

Csepegő vízszivárgások észlelése

Az egység képes észlelni a csepegő szivárgást is, amiről azonnali riasztást küld. Másodpercenként egy csepp víz a csöpögő csapból évente akár 11 000 liternyi elpocsékolt tiszta vizet jelenthet. Ez akár több mint 180 zuhanyzásra elegendő!

Németországban a vízkárok 65%-át csőtörés okozza. Egy csőtörés az okozott károk által pedig óriási költségeket hagyhat maga után. A GROHE Sense Guard idejekorán észleli a csőtöréseket, és így azonnal lekapcsolja a vízellátást, megakadályozva ezzel, hogy a víz elöntse otthonát, hatalmas károkat okozva.

A GROHE Sense Guard berendezés már az apró vízveszteséget is idejekorán észleli, így felkutathatja és kijavíttathatja a vízszivárgás okát.

A vízkárok 28%-át a szivárgó csövek – a csapok, zuhanyszerelvények és vécéberendezések szivárgásával együtt – teszik ki. Ezek az apró szivárgások gyakran elhanyagolható mértékűnek tűnnek, de az évek alatt képesek teljesen átáztatni a padlókat és a falakat, igen nagy károkat okozva így. A GROHE Sense Guard hamar észleli a szivárgást, így Ön még idejekorán felkutathatja és kijavíttathatja a hibát.

A hosszabb ideig fagypont alatti hőmérsékletnek kitett helyeken elfagyhatnak a csövek. Leggyakrabban azokban a helyiségekben vagy házakban fordul ez elő, amelyeket ritkábban ellenőriznek, esetleg hosszabb időre felügyelet nélkül hagynak, mint a pincéket, nyaralókat. A GROHE Sense Guard méri a víz hőmérsékletét, és időben figyelmezteti Önt az esetleges fagykár veszélyére.

Jó tudni, hogy a csőtörés észlelését nagyban befolyásolja az ingatlan általános vízhasználati karakterisztikája, emiatt a lekapcsoláshoz szükséges időintervallum nagyon eltérő lehet. Ez idő alatt a víz károkat okozhat. A gyorsabb észleléshez a kritikus helyekre érdemes GROHE Sense vízérzékelő egységet is telepíteni.

A Grohe Sense Guard a mikroszivárgást 24 óránként ellenőrzi. Az eredményt befolyásolhatja a cső térfogata és anyaga, valamint a csőrendszer többi tulajdonsága. A mikroszivárgások észlelése többnyire csak a hideg vizes rendszerre terjed ki. A rendszer összekapcsolható a GROHE Sense vízérzékelő egységgel a légnedvesség esetleges növekedésének követéséhez.

Az észlelés gyorsasága az épület vízhasználati karakterisztikájának függvényében történik. A gyorsabb észleléshez érdemes a kritikus helyekre GROHE Sense berendezést is telepíteni.

Az Grohe Sense Guard eszköz nyomon követi a vízfogyasztást, észleli az apró szivárgásokat és a fagyveszélyt, csőtöréskor pedig automatikusan lekapcsolja a vízellátást.

grohe sense guard csotores eszlelese 150x150Csőtörés észlelése

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor nyaralás közben azon aggódik az ember, hogy minden rendben van-e az otthonában. A GROHE Sense Guard segítségével egyetlen gombnyomással megelőzheti a problémákat.
A berendezés észleli a csőtörést, és automatikusan lekapcsolja a vízellátást, és riasztást küld.

 

grohe sense guard aqua block 150x150AquaBlock

Mindent irányítás alatt tarthat, még ha a világ másik oldalán is tartózkodik. Az AquaBlock funkció képes a vízellátás kézi vagy automatikus lekapcsolására csőtöréskor.grohe sense guard csepego szivargasok eszlelese 150x150Csepegő szivárgások észlelése

Az egység képes észlelni a csepegő szivárgást is, amiről azonnali riasztást küld. Másodpercenként egy csepp víz a csöpögő csapból évente akár 11 000 liternyi elpocsékolt tiszta vizet jelenthet. Ez akár több mint 180 zuhanyzásra elegendő!


 

grohe sense guard fagykar 150x150Fagyveszély észlelése

A Sense Guard észleli, ha a bejövő víz elfagyást okozhat, és azonnali riasztást küld. Így nem csak jelzi a kárt, de meg is előzi azt! 

grohe sense aqua alarm 150x150AquaAlarm

Helyzetfüggő riasztás villogó vörös fénnyel, sípoló hangjelzéssel, illetve mobiltelefonos értesítésen vagy e-mailen keresztül. A mobil applikáció Android és IOS rendszerre is elérhető.

 

grohe sense guard szokatlan vizfogyasztas150x150Szokatlan vízfogyasztás észlelése

Képes észlelni a szokatlan mértékű vízfogyást, amelyről azonnali riasztást küld.

Utoljára nézett termékek