Lowara e-GS 4 col búvárszivattyú

Lowara e-GS 4Lowara e-GS 4
Lowara e-GS 4Lowara e-GS 4
Lowara e-GS 4Lowara e-GS 4
Lowara e-GS 4Lowara e-GS 4

A Lowara 4GS07M-4OS egy 4 col-os, 0,7 kW névleges teljesítményű búvárszivattyú. A főleg rozsdamentes acélból készült, öntöttvas nyomócsonk és a speciális lebegő járókerék növeli az élettartamot. Az e-GS szivattyúk ideálisan használhatóak öntözőrendszerekben nyomásfokozóként, geotermikus rendszerekben és szökőkutakban is. Minden e-GS szivattyú kapható NEMA szabványnak megfelelő 4 col-os motorokkal is.

94.365 Ft-tól
Válasszon variációt
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Lowara

A cső vagy másnéven fúrtkút szivattyú kialakításának köszönhetően számos helyzetben alkalmazható. Használhatóak csőkutakból történő víz szállítására, öntöző rendszerek vízellátására, locsolásra. Hidrofor tartály és nyomáskapcsoló mellett használható ipari vagy házi vízellátásra, valamint vízműrendszerhez is. Öntözőrendszerek vízellátásánál áramkapcsolóval is üzemeltethető. Köppencső kiegészítővel tartályok, medencék, ciszternák víz elosztására, szállítására is alkalmazhatóvá tehető.

Hosszú élettartam

A Lowara e-GS sorozat kútszivattyúi ellenálló kialakításuknak köszönhetően, rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek.

Maximális teljesítmény

A Lowara e-GS 4” búvárszivattyúba integrált speciális lebegő járókerék, valamint a szivattyú alkatrészeihez használt kiváló minőségű anyagok hosszantartó kopás elleni védelmet nyújtanak.

Az e-GS 4" változatai

A Lowara e-GS fúrt kútszivattyú NEMA szabványnak megfelelő 4”-os motorokkal is rendelhetők. Különböző kiegészítő berendezésekkel alkalmazható vízműrendszer üzemeltetésére, házi, ipari vízellátásra, valamint tartályokból, ciszternákból, medencékből való víz szállítására.

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Utoljára nézett termékek