×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

Celsius Plussz

A gázkazánok után a szilárd-tüzelésű (fával, szénnel, pellettel üzemeltethető) kazánok számítanak a legelterjedtebb tüzelőberendezésnek a magyar háztartásokban. A szilárd-tüzelésű kazánoknak sok előnye van a gázüzemű társaikkal szemben.

Könnyen üzemeltethető

A vegyes-tüzelésű kazánok biztonságos és hatékony üzemeltetése könnyen elsajátítható. Ehhez manapság a gyártók által kiadott sokszor online is elérhető kezelési útmutatók és üzemeltetési videók, leírások is nagymértékben hozzájárulnak. A vegyes-tüzelésű kazánok használata nem igényel szaktudást, viszont a termékspecifikus kezelési útmutatók átolvasása az első használat, sőt a beüzemelés előtt elengedhetetlen.

Pénztárcabarát

A vegyes-tüzelésű kazánokban típustól függően tüzelőanyagként használható tűzifa, pellet, fabrikett, faforgács, fűrészpor vagy például a kertben felhalmozódott száraz faapríték. Azáltal, hogy megválaszthatja, hogy milyen a környezetében rendelkezésre álló tüzelőanyaggal tüzel, a fűtési költségek nagy mértékben csökkenthetőek. Nagy előny továbbá, hogy otthona melege a fűtési szezonban sem függ semmilyen szolgáltatótól.
A legtöbb vegyes-tüzelésű kazán környezetre gyakorolt hatása, a károsanyag kibocsátás tekintetében jelentősen csökkent az utóbbi években a szigorodó Európai szabványoknak köszönhetően. Részben emiatt is fontos, hogy kizárólag a kezelési útmutatóban leírt tüzelőanyagokat használja a berendezésekben.

celsiusplussz 1200x600

Celsius szilárd-tüzelésű kazánok

A Celsius Plussz Kft. több mint 35 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik. A cég folyamatos kutatási és fejlesztési tevékenységet végez, amely során figyelembe veszi az Európai követelményeket valamint a vásárlói és piaci igényeket. Mindezt piaci visszajelzésekre alapozva és a magas minőség megtartása mellett végzi. A folyamatos fejlesztések eredményeképpen minden évben új termékekkel jelenik meg a piacon.

Hosszú távú megoldás

A Celsius vegyes-tüzelésű kazánok alapanyag minőség tekintetében kiemelkednek a piacon kapható más termékek közül. A magas minőségű alapanyagok és kiegészítők felhasználására a gyártás során már kezdetektől nagyon nagy figyelmet fordít a cég. A vegyes-tüzelésű kazánok nagy előnye, hogy megfelelő, szakszerű használat mellett időtálló a kialakításuk és nagyon ritkán hibásodnak meg. Rendszeres éves karbantartás és megfelelően telepített fűtési rendszer mellett, szinte nem igényelnek javítást. Az egyedi optimális fűtési rendszerek kialakításához nyújt segítséget az utóbbi évek újítása a Celsius fűtési rendszer bevezetése.

Sokrétű alkalmazhatósághoz

A Celsius vegyestüzelésű kazánok alkalmasak családi házak, kisebb lakások, üzemcsarnokok, műhelyek, intézmények, társasházak, fólia és üvegházak gravitációs vagy szivattyús fűtésére, folyadék fűtésű hőlégbefúvók üzemeltetésére. A Celsius kazánok gazdaságosak, könnyen kezelhetőek és bármely vizes fűtési rendszerrel csatlakoztatható berendezések. A kazántestek 5 mm vastag acéllemezből hajlított eljárással, hegesztett kivitelben készülnek.