×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

HSK

A HSK németországi vállalat, amely kiváló minőségű, időtálló és modern megjelenésű termékek gyártásával büszkélkedhet. A HSK egy családi vállalat, amely már igen régóta tevékenykedik a szaniteripar területén. A „zuhanyok világának„ specialistájaként a HSK elkötelezett a kirívó minőség, a konzekvens fejlődés és a kitűnő ár-érték arány mellett. Legfőbb céljuk a vevői elégedettség, valamint a közvetlen hosszú távú, átlátható partneri együttműködés fenntartása és újak elérése. Az ebből fakadó információcsere nyújt lehetőséget a legkülönbözőbb vevői igények rugalmas kezelésére.

Méretre vágva

A HSK vállalat nem csak előre meghatározott méretek szerint készíti el termékeiket, hanem a megrendelő igényei szerint, méretre gyártva, amely lehet, hogy hosszabb gyártási időt követel meg, de tökéletesen passzolni fog a megálmodott helyre.

hsk zuhany zuhanyajto 1200x600

A zuhanyzás szabadsága

A HSK minimalista, keretnélküli design tolóajtaja a zuhanyzás szabadságát tárja a felhasználó szeme elé. Nem csak stílusossá varázsolja a fürdőszobát, hanem átlátható, finom vonalaival tágítja is azt.

Funkcionalista időtálló design

A HSK zuhanytolóajtói biztonsági üvegből és krómozott alumínium profilból biztosítják a tökéletes, maximális biztonságot nyújtó szerkezetet.

Takarítás egy mozdulattal

A HSK számos zuhanyajtója kiakasztható, így még az eldugott helyeken is remekül lehet letakarítani az edzett üvegfelületeket.

Termékpalettája

A HSK termékpalettájába többek között zuhanyajtók, zuhanypanelek, zuhanykabin, kádparavánok, zuhanytálcák, mosdócsaptelepek, design radiátorok és egyedi zuhanykabinok tartoznak.