×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

Ibero Ceramica

Hagyományos és modern

A közel 60 éves múltra visszatekintő Ibero a porcelán, fehér agyag és vörös agyag burkolatok szakértője. A hagyományos színezési és díszítési technológiákat vegyíti a legmodernebb, precíz digitális technológiával. Ezzel további lehetőséget biztosít a különleges, kevert díszítési módszerekre.

A természet ihlette motívumok

Más manapság divatos gyártókkal szemben, az Ibero csempe burkolatai karakteres felszíni kialakításuk mellett különleges organikus mintáikkal is kitűnnek  a tömegből. A trendi cement és fa hatású lapok között összeállításaikban az örökérvényű márvány és porcelán hatású  lapok is kiemelt helyet kapnak.

Kutatás és fejlesztés

Az Ibero mérnökei folyamatosan azon dolgoznak, hogy újabb és újabb anyagokat találjanak, amelyekkel, termékpalettájukat bővíthetik.
Elhivatottan kutatnak olyan innovatív technológiák és eljárások után, amelyekkel termékeik minőségét, és azon keresztül ügyfeleik elégedettségét is növelhetik.

Kevert technológia

Az Ibero gyáraiban a tűéles digitális nyomtatási technológiát egyesítik a tradícionális színezési és dekorációs technikákkal. Így születnek a mindig aktuális, egyedülálló, végtelenül esztétikus burkolat kollekcióik kiemelkedően jó használati tulajdonságokkal.

ibero perlage burkolat 1200x600