×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

Az Interoról | Termékeik

Intero - egyedi üvegmegoldások

Az INTERO Design egy 100%-ban magyar fejlesztésű, és magyar tulajdonban lévő brand. Az általuk kifejlesztett technológia olyan strukturált felületek gyártását teszi lehetővé Önöknek, melyek utánozhatatlan érzéseket biztosítanak üvegen, fán és plexi bútorelemeken egyaránt, mindezt megfizethető áron. Az Intero által gyártott termékek már-már képzőművészeti színvonalon elkészített művek tükrözik a sokszínűséget, egyediséget, egyéniséget.

Construma díj

2016-ban a Konyhakiállításon került először bemutatásra a márka, a rengeteg érdeklődő után úgy gondolták, hogy a Construma 2016 kiállításon is bemutatják a márkát. A 2017-es Construma kiállításon szakmai elismerés képpen már el is nyerték, a rendezvény díját. Így azóta Construma díjjal is büszkélkedhetnek.

intero uvegfal furdoszoba 1200x600

Egyedi Intero technológia

A technológia lehetővé teszi, hogy fizikálisan a felületet tapinthatóvá is tegyék. Legyen szó saját fotóról, grafikáról, vagy egy egyedileg megálmodott felületről. A technológia a teljes színpaletta több mint 16 millió színt képes megkülönböztetni, így már az első pillantás után látszik a kiemelkedő minőség. Az Intero Design üvegelemeinek maximális táblamérete 2500x1300mm, így a bútorfrontok, konyhahátfalak és a faldekorációs elemek által szinte minden enteriőr helységben akad olyan felület, ahová kifejezetten illeszkedik a technológia.

Intero termékek

Üvegajtók, üvegfalak

A helyszíni felmérés során megálmodott minden üvegajtó egyedi méretre készül, ezért beltéren kikötés nélkül alkalmazható. A meglévő ajtó könnyen kicserélhető üvegajtóra. Az Intero megvalósítja azokat az elképzeléseit, amikről eddig csak álmodni mert.

Konyhahátfal

Lakásunk talán leghangsúlyosabb élettere a konyha-étkező, ahol a család mindennapi élménybeszámolói és jóízű beszélgetései zajlanak, ezért megérdemli, hogy lakásunk éke legyen.
A konyhája hátfalát saját elképzelései, vagy az Intero által elkészített design szerint egyedivé, hangulatossá varázsoljuk. A hátfalat minden esetben edzett üvegből készítjük, hiszen a biztonság mindennél fontosabb.

intero uvegfal konyha 1200x600

Bútorüveg

Napjaink népszerű irányvonala, hogy bútoraink ajtói, fiókjai üvegből legyenek a lakás stílusához szervesen igazodva. Ehhez kínálunk Önnek mintákat, fotókat, de egyedi igényeit is kiszolgáljuk.
„Öltöztesse” fel bútorát, legyen trendi, a már meglévő bútorfrontok cseréje, kiváltása nem akadály.

Egyedi bútorlapok

Nem talál elképzeléseinek megfelelő bútort, vagy csak feldobná megunt, de jól funkcionáló szekrényét. Az Interonál megtalálja a megoldást. Gyártanak egyedi bútorlapokat választható színvilágú korpusszal, nyomtatott, struktúrált vagy sima bútorfronttal.

Dekorációk

Itt találhatók azok a termékek, amik megadják lakásának azt a pluszt, amivel teljes lesz az összhatás és a harmónia.

  • Fali képek
  • Órák
  • Üvegcsempe

Vasalatok

Az Intero palettája széleskörben lefedi a Magyarországon igényelt és keresett vasalatokat, melyek üvegfalakhoz, (belapozható és hagyományos) zuhanykabinokhoz, konyha hátfalakhoz, korlátokhoz, ajtókhoz, tolóajtókhoz és fali szerelvényekhez alkalmazhatóak.
A magas minőségű vasalatokhoz kiváló ár is társul.