×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

GEL – Hyrotechnology for life

A GEL társaság már 30 éve a vízkezelés területén, hűtő-, fűtő berendezések szervízelésén dolgozik. Saját tervezésű és gyártású termékek széles palettájával rendelkező olasz cég. Területén egyike Európa vezető cégeinek.

Termékei mind rendelkeznek CE jelzéssel és ISO 9001:2000-es bizonyítvánnyal.

Termék palettáján szerepel háztartási, üzleti és ipari termékek és szervízkellékek, illetve vízkezelési eszközök, vízszűrők, savazó és vízkőtelenítő szivattyúk-készülékek.

Kedvelt termékek

 • Long Life 100 Pocket- fűtés rendszer inhibitor korróziógátló
  Egy semleges PH értékű multifunkcionális termék, amely megakadályozza a vízkőlerakodást és a korróziót, megelőzi a hidrogéngázok kialakulását a fűtésrendszerekben. Környezetbarát, praktikus, és könnyen használható vegyszer. Kompatibilis mindenféle fémmel, illetve alkalmas magas és alacsony keménységű vizek kezelésére. Csökkenti a CO2 kibocsájtást és a fűtőanyag felhasználást is.
 • Long Life 710 Pocket- biocid fertőtlenítő
  A fűtési rendszerekben előforduló gombák és baktériumok eltávolítására szolgál. Megelőzi a fűtési közeg elnyálkásodását, a baktériumok által okozott korróziót és megszünteti a kellemetlen szagokat. Használata a padlófűtési rendszereknél ajánlott. Minden fémmel kompatibilis, környezetbarát vegyszer.
 • Long Life 410 Pocket- univerzális tisztítószer
  Az évek folyamán a fűtési rendszerben lerakódott szennyeződések, mint a vas üledék, iszap korrózió oldásra szolgál. Helyre állítja az eltömődött radiátorelemeket, visszaállítja a hőcserélő hatékonyságát. Minden fémmel kompatibilis, környezetbarát vegyszer, mely csökkenti a CO2 kibocsájtást és a fűtőanyag felhasználást.
 • GEL Print- lefolyótisztitó, duguláselhárító folyadék
  Nagy hatású lefolyótisztitó, amely erősen maró hatású. Szerves és különböző anyagok által okozott lerakodások és dugulások megszüntetésére alkalmas. Használható: ólom, kerámia, vas, réz, PVC, és műanyag csövekhez. Reakció ideje a dugulás mértékétől függ. Időszakosan kis mennyiségben alkalmazható lefolyócsövek tisztítására is.
 • Kézi töltőszivattyú
  A kézi töltőszivattyúval a fűtés rendszerbe a következő termékeket öntheti: fagyálló, vízkőtelenítő és korróziógátló-, helyreállító. A szivattyú redukcióval és csatlakozóval lett felszerelve