×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

Marazzi

A Marazzit 1935-ben alapították Sassuoloban. Napjainkban vezető szerepet tölt be a kerámia lapok gyártásában. A Marazzi felelős a kerámiaipar legfontosabb technológiai folyamat és formatervezési innovációjáért. Marazzi csempe és járólap a professzionális és letisztult otthonért.


A Marazzi jellemzői tapasztalat, fejlődőképesség, kreativitás, dizájn, tradíció, kultúra és a kerámiák iránti szenvedély, amely párosul a környezettudatos gondolkodással.
Vásárlóik 3500 féle termék közül tudnak választani. Termékpalettáján megtalálhatóak a mozaikok, márvány, gránit és természetes kövek több féle méretben, színben, vastagságban, különböző felületekkel.
Termékeik legfőbb jellemzői az esztétikus megjelenés mellett a keménység, magas kopásállóság, foltokkal szembeni ellenálló képesség, csúszásmentes felület és könnyű tisztíthatóság.

A méret a lényeg

A Marazzi burkolataira  a jelenlegi trendeknek megfelelően a túlméretezettség jellemző. Kisebb méretű lapjaik és a mozaikok főként dekorációs elemként szolgálnak.

Inspiráció magasfoka - Marazzi burkolat

A Marazzi burkolatok különbözőek mind színükben, anyagukban és textúrájukban, amik jól variálhatók egymással. Legyen szó minimalista natúr színű lapokról fa hatású burkolatokról, vagy matt kövekről, mindegyikhez találunk megfelelő párosítást. A végeredmény inspiráló hatású és szemet gyönyörködtető lesz! A Marazzi csempe valóban eleganciát kölcsönöz otthonának.

Fa, vagy kerámia?

A fa hatású burkolatok népszerűsége töretlen. Emiatt azonban állandóan változik a megjelenésük.
A Marazzi minőségi fa hatású kerámia burkolataiban megtalálható a fa természetes szépsége a kerámia laok tartósságával és praktikusságával ötvözve.

marazzi marka 1200x600