×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Megnyílt új üzletünk

Kedves Vásárlóink!

Megnyílt új áruházunk a XXIII. kerületben a Péter Apostol utcában!
Az új áruház címe:
1239 Budapest, Péter Apostol u. 3.
Tel: +36 1 209 - 2381
Mobil: +36 30 950 - 9078
E-mail: haraszti@benedekestsa.hu

Több mint kétezer négyzetméteren hatalmas árukészlettel, kiváló parkolási lehetőséggel, harminc év szakmai tapasztalatával várjuk régi, új és leendő vásárlóinkat.

A gyártó termékei

Belső terek új dimenzióban

A Mopa dekorpanelek egyediek és formagazdagok, melyek elegáns struktúrával és kreatív felülettel rendelkeznek. Korszerű és sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosítanak, így szinte azonnal bármely tér látványosan átalakítható. Teljes falfelületeket is beboríthatunk velük, de akár néhány darab is elegendő, hogy egyedi és különleges belső teret hozzunk létre. A különböző panelformák, és színek is kombinálhatók egymással, így a variációk lehetősége végtelen.

Nem csak mutatósak, de praktikusak is, mivel könnyen tisztíthatók, hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek, valamint a memória habnak köszönhetően puhák és nem deformálódnak. A gipszpanellel szemben előnye, hogy nem igényel semmilyen további kezelést, nincs szükség alapozásra és festésre. Azonnal tökéletes, meleg hatást kölcsönöz a helyiségnek.

mopa dekor panel 1200x600

Anyaga és szerkezete

Nagy sűrűségű memória habból készül, melyre magas minőségű textilbőr bevonat kerül. A panel szerkezeti vázát a bambuszrosttal dúsított memória hab adja, melyben mikrobuborékok találhatóak. A mikrobuborékok biztosítják a termék hang- és hőszigetelő tulajdonságát. A memória hab vázra egy speciális valódi bőrhöz hasonló tapintású PU dekorbőr borítás kerül, mely sokkal puhább a többi textilbőrhöz képest, valamint a kopásállósága is magasabb.

A bevonat különlegessége, hogy vízzáró, ugyanakkor légáteresztő. Nem csak a panel felső borítása, de alsó rétege is tartalmaz egy záróréteget, mely biztosítja, hogy nem szívja be a párát és nedvességet. A termék könnyű, rugalmas és felhelyezése is egyszerű. Könnyen vágható, akár tapétavágó késsel is.

mopa dekorpanel 2

mopa vicseppVÍZ- ÉS NEDVESSÉGÁLLÓ

A bambusz szövet habanyagnak és a minden oldalát tökéletesen bevonó PU bőrbevonatnak köszönhetően a panelek víz és nedvességállóak.

 

mopa tuz

 TŰZGÁTLÓ

A panel tűzgátlási képessége eléri a B kategóriát az EN13501 szabvány, valamint az SGS minősítése szerint is. Égése kis mennyiségű füstöt képez, ami nem irritáló.

 

mopa fulhalgatoHANGSZIGETELŐ

A sokszögű 3D térbeli formáknak és a nagysűrűségű belső habnak köszönhetően, a hang az éleken folyamatosan visszaverődve elnyelődik.

 

mopa homeroHŐSZIGETELŐ

A bambuszrosttal dúsított memória habban mikrobuborékok találhatóak, melynek köszönhetően a termék hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik.

 

mopa levelZÉRÓ FORMALDEHID TARTALMÚ

Tökéletesen megvalósul az SGS által igazolt nulla formaldehid-kibocsátás, így a termék az egészségre nem káros.

 

mopa hexaALAKTARTÓ ÉS PUHA

A panel szerkezete nagy ellenállású memória habból áll, ami puha érzést biztosít. Nem gyűrődik meg, nem deformálódik el, ütésálló.

 

mopa nyilKÖNNYEN HAJLÍTHATÓ

Íves felületnél vagy sarokhoz érve egyes panelek hajlíthatóak.

 

mopa szerszamEGYSZERŰEN BEÉPÍTHETŐ

A falra közvetlenül – oldószermentes szilikon ragasztóval –, könnyen és gyorsan felhelyezhető.

 

mopa teglaBÁRMILYEN FELÜLETRE FELHELYEZHETŐ

Nem igényel semmilyen előkészítést, a termék a megfelelő ragasztóval közvetlenül felhelyezhető műanyagra, betonra, fára, festett vagy tapétázott falra is.

 

mopa porszivoKÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A magas minőségű textilbőr bevonatnak köszönhetően a panelek könnyedén tisztán tarthatók nedves ruhával, vagy porszívózással.

 

mopa konektorKAPCSOLÓK, KONNEKTOROK ÉS LÁMPÁK BEÉPÍTÉSE IS MEGOLDHATÓ

A panelek könnyen vághatók, így a kapcsolókat, konnektorok és lámpák helyét is könnyen ki lehet alakítani.

 

mopa puzzleILLESZTÉSEK

A gipszpanellel szemben a MOPA dekorpanelek illeszkedése sokkal egységesebb.

 

mopa vedelemMAGAS KOPÁSÁLLÓSÁGÚ

A panelek a magas minőségű PU bevonatnak köszönhetően jó kopásállóságúak, így alkalmazhatóak olyan helyre is ahol közvetlen kontaktus éri őket.

 

mopa nyil 2KOMBINÁLHATÓ

A különböző felületű és színű panelek kombinálhatók egymással.

 

Tekintse meg a Mopa burkolatait!