Barion Pixel
×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Kiemelt ajánlataink

Kedves Vásárlóink!

Bemutatjuk az ARISTON elektromos vízmelegítőit, a Velis EVO családot. - maximális megtakarítás és totális komfort!
Gyors vízmelegítő, össze-téveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait. A Velis Evo villanybojler elérhető 50, 80 és 100 L kivitelben. Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

Ariston Velis EVO vízmelegítők

A gyártó termékei

 

Bemutatkozás

A Romantik L és M Kft a Fémipari RT. Radiátor üzletágának kivásárlásával Balassagyarmaton működő magyar tulajdonban lévő alumínium radiátor gyár.

Az elmúlt évek alatt számos beruházás valósult meg a cégünknél. Céljaink között szerepel több európai gyártóval közvetlen kapcsolat kialakítása, hogy a belföldi forgalmazás mellett az exportértékesítés is egyre jelentősebbé váljon.

Közelmúltban alakítottuk ki stratégiai együttműködést több Épületgépészeti nagykereskedelmi céggel a Romantik radiátorok megfelelő piaci pozicionálása érdekében."lásd Parnereink menü pontban" Viszonteladó partnereinket a balassagyarmati központi raktárunkból szolgáljuk ki.

Központi raktárunk árukészletének és köszönhetően a raktárról történő azonnali szállítás lehetőségét tudjuk biztosítani megfelelő menyiségű áru rendelése esetén.

Vállalkozásunk célja a ROMANTIK aluradiátor család gyártása, forgalmazása és fejlesztése. A fenti célok eléréséhez alapot biztosít a megvásárolt licence-szerződése, valamint az elődtől átvett 20 éves gyártási múlt és tapasztalat.

Az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szellemében nagy hangsúlyt fektetünk vevőink elégedettségére. Vállalkozásunk életében az értékesítés mellett fontos szerepet tölt be a szakmai tanácsadás, a gyors ügyintézés, a folyamatos kapcsolattartás. Célunk megrendelőink gyors és teljes körű kiszolgálása, megfelelő szakmai felkészültség mellett. Cégünk által nyújtott szolgáltatások minőségét folyamatosan fejlesztjük, hogy pontos, precíz munkával hosszú távon is megbízható partnerei lehessünk vásárlóinknak. Kínálatunk összeállításánál törekszünk a jó minőség mellett a megfelelő árak biztosítására is.

romantik marka leiras 1

Kompakt bekötés

Műszaki leírás Romantik Kompakt radiátorokhoz.

Kompakt kialakítás: csonk behegesztve, terelő dugó, kompakt közdarab elhelyezése a vezérlésnek megfelelő csavarzat az egységcsomagban.

A felmerült vásárlói igények kielégítésére fejlesztettük ki a kompakt radiátor családot. Alapvetően kétféle típus készül:
- alsó szelepes
- rejtett felsőszelepes
 Mindkettő lehet jobbos vagy balos kialakítású.

 A készülék csatlakoztatható padlóból egyenes csatlakozású idommal vagy falból sarok csatlakozóval.
FONTOS: előremenő fűtővíz csatlakozása mindig a radiátor szélén lévő csonk, a visszatérőé pedig a radiátor közepe felé álló csonk.

Főbb paraméterek:

Csatlakozó csonk: ¾” km
Csonkok tengely távolsága: 50 mm
Csonkok szimmetria tengelyének távolsága a radiátor szélétől: 92 mm
Csonkok tengelyének távolsága a faltól: ~ 50 mm
Alsószelepes változatnál a radiátor alja a padlótól: 120 mm
Felsőszelepes változatnál : 100 mm

Szerelési tanácsok:

Összeszerelés előtt a „O” gyűrűket illetve a felsőszelepet szappanos vízzel kell megnedvesíteni, hogy szerelés közben csökkenjen a károsodás veszélye. Fűtési szezonban, ha szüneteltetni akarja az üzemeltetést a fagyási károk elkerülésére érdekében víztelenítse az egész rendszert.

Jobbos sarok alsószelepes változatnál a termosztátfej a radiátor alá kerül, a szeleptestben az áramlási irányok felcserélődnek ez a szelep működését nem befolyásolja.

Törölközőszárítós radiátor kompakt változata.

Ez a típusú radiátor csak alsószelepes változatban készül.
Az előremenő illetve visszatérő ágak csatlakozása felcserélhető.
Csatlakoztatható falból sarok szeleppel, padlóból egyenes szeleppel.
Kiegészítésként használható elektromos fűtőbetét, melynek kiválasztásánál figyelembe kell venni a radiátor hőleadó képességét. Használata során a szelepet nyitva kell hagyni a fűtővíz hőtágulása miatt.

romantik marka leiras 2