×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

Sant Agostino

A Sant Agostino burkolatainak jellegzetes megjelenését a részletgazdag szövet- fa és kőhatású mintázat és textúra határozza meg.
Geometrikus mintázatú lapjain jellemzően a meleg barnás, szürkés és pasztelles árnyalatok dominálnak. A lapok kerámia alapanyaguknak köszönhetően rendkívül kevés karbantartást igényelnek. Falra és padlóra egyaránt alkalmazható, kifinomult összeállításaival a Sant’Agostino burkolatok könnyedén csempésznek stílust és egyedi hangulatot a modern otthonok enteriőrjeibe.

Színek határok nélkül

A különböző kollekcióik gyártása során egytől egyig ugyanazt a digitális nyomtatási technológiát alkalmazzák. Mint azt a Digitalart kollekció neve is sugallja a mintázat létrehozásához egy innovatív digitális technológiát alkalmaznak, ami a színek szemszögéből nézve is hatalmas fejlődést jelent, mert lehetővé teszi bármilyen színárnyalat, tónus, és telítettség kialakítását. Ez a színkezelési rendszer kifinomult összeállítások és nüansznyi különbségek megjelenítésére is képes.

sant agostino digitalart burkolat 1200x600

Éltől élig minta

A szabadalmaztatott In-line digitális nyomtatás technológiával a burkolatok lapjait széltől szélig tökéletesen le lehet fedni a kívánt színnel és mintával.

Vadonatúj, minőségi megjelenés

A padló és falburkolatok meglepően gyönyörűvé és realisztikussá válnak. A durva szövésű textíliákat idéző nagyszerű design mintáknak és textúráknak köszönhetően, a kerámialapok anyagai egy eddig ismeretlen többletértéket kapnak.