×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

Alacsony kiépítési költségek | Közpotni porszívó bármilyen épületbe

Sistem Air központi porszívók

A neves központi porszívó gyártók egyik legmeghatározóbb képviselője a dinamikusan fejlődő SISTEM AIR cégcsoport. Már a világ több mint 30 országában közvetlenül forgalmazzák termékeiket, 8 országban rendelkeznek közvetlen gyári képviselettel is, ezek egyike található Magyarországon. Az elmúlt több mint 20 évben összegyűjtött szakmai és kereskedelmi tudásuk birtokában képesek bármilyen központi porszívózást érintő kérdés professzionális szintű megválaszolására.

Kutatás és fejlesztés

A reális piaci igények feltérképezése, a folyamatos technológiai kutatás és az állandó termékfejlesztés eredményeként megszülető termékeik minden részletükben kiemelkedő, innovatív jellemzőkkel rendelkeznek, gyakran iránymutató tendenciákat képviselnek az egész központi porszívó szektor számára.

Akár örök garancia

A folyamatosan ellenőrzött termeléssel és kiváló alapanyagok felhasználásával, a kizárólagosan olasz gyártósorokról legördülő termékeikre magas minőségi színvonal, hosszú távú megbízhatóság jellemző, akár örök garanciával is!

Tervezés és tanácsadás

Az értékesítésen túl szakmai stábuk foglalkozik tervezéssel, tanácsadással. A szerelés, használat közben vagy utólagosan felmerülő kérdések esetén rövid határidővel kínálnak szakszerű segítségnyújtást, ügyintézést az ország egész területén.

Alacsony kiépítési költségek

A központi porszívókat a mai napig nagy csend övezi. Sokan nem tudják ugyanis, hogy az építkezéskor kiépítendő univerzális csőhálózat költségei a 100.000Ft-ot sem érik el. Ez azt jelenti, hogy ha az új házába beépítik ezt a csőhálózatot, akkor Önnek megmarad a lehetősége arra, hogy később, akár évek múlva megvegye az otthona adottságainak leginkább megfelelő központi porszívó gépet a már kiépített hálózathoz.

sistem air kozponti porszivo 1200x600

Kifogástalan tisztaság

A hagyományos háztartási porszívók használata mellett az otthonunk sosem lehet tökéletesen tiszta és higiénikus. Használatukkor a felszívott por egy része óhatatlanul visszakerül a takarított helyiség levegőjébe az allergiát okozó pollenekkel, poratkákkal és mikroorganizmusokkal együtt. Ezzel ellentétben a központi porszívók által felszívott por a falba épített csőhálózaton keresztül kijut a lakótérből. A külső, másodlagos helyiségben elhelyezhető központi egység nem fújja vissza a levegőt a szobába, így megszűnik az állandó légkeverés, valamint a por- és pollenlerakódás a szobában.

Szeret akkor takarítani, amikor a család többi tagja még csak ébredezik?

A Sistem Air központi porszívóját használva többé nem zavarja az otthontartózkodók nyugalmát!
A másodlagos helyiségben elhelyezett központi porszívó működésének zaja alig hallható és a Sistem Air technológiai újdonságainak köszönhetően a berendezéseik közvetlen hangkibocsátása is minimálisra csökkent!

Közpotni porszívó bármilyen épületbe

A Sistem Air klasszikus, azaz henger alakú lakossági központi porszívói bármilyen típusú épületbe beszerelhetők, egészen 600 m2-es alapterületig. Jellemzően gépészeti- vagy háztartási helyiségekben, garázsban kapnak helyet, a beszívott levegőt a kültérbe vezetik, azaz 100%-os légszűrést biztosítanak takarítás közben.

Speciális megoldások

A Sistem Air speciális lakossági központi porszívói elsősorban olyan lakásokba, házakba kerülnek beépítésre, ahol nincs elegendő hely egy klasszikus, henger alakú készülék számára, vagy ahol már meglévő épületbe szeretnének központi porszívót utólagosan, rombolás nélkül. Ezek a berendezések nem vesznek el helyet a hasznos alapterületből, és rendkívül hatékonyan működnek akár 300 m2-es alapterületen is.

Takarító készletek és fejek

A specifikus takarító fejekkel és készletekkel bármilyen takarítási műveletet könnyedén elvégezhet. A porszívókhoz tartozó alapkészletekben kilenc méteres, standard méretű gégecsövek találhatók, de szükség esetén rövidebb és hosszabb gégecsöveket is kínálunk. A Sistem Air termékeinek megbízhatóságát jelzi az a tény, hogy az elektronikára a gyártó örök garanciát vállal!

Energiatakarékos

Manapság már nincs szükség sok áramot fogyasztó, nagy villamos teljesítményű motorokra a megfelelő szívóerő biztosítása érdekében! A modern technológiák következetes alkalmazásával a Sistem Air mindig is élen jár az energia megtakarítás területén.