×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

Spirotech mágneses iszapleválasztó - Garantált minőség

1948-ban családi vállalkozásként indította Frans Roffelsen és felesége, folyamatos kutatásaival és fejlesztéseivel nőtte ki magát a napjainkban ismeretes céggé.
A Spirotech az első a piacon a folyadékkal működő zárt rendszerekben. Egyrészről folyamatos fejlődésük és növekedésük alapjául a kiváló minőség szolgál, másrészről nem csak termékeik nyújtanak megoldást, hanem információik is.
A Spirotech garantálja a minőséget, nem csak a minőségi anyagfelhasználásért, hanem a gyártásért is. A gyártás minden egyes lépését szakemberek felügyelik. Termékeik minőségileg kifogástalanok, alapjuk a szivárgásmentesség.
A Spirotech termékei 100%-ig szivárgásmentesek és funkciójukat hibátlanul betöltik.

Spirotech Spirotrap MB3 mágneses szennyeződés leválasztó

A maga nemében egyedülálló minőséget képviselnek a Magyar piacon. Kettős szűrés valósul meg a termék használatakor: az első szűrési vonal a „spirotube” szűrés, ami a cég egyedülálló szabadalma, a második vonal pedig a mágneses szűrés. A spirotube, a készülék belsejében elhelyezkedő speciális szűrő háló, amin keresztül haladva választja ki és ülepíti le a berendezésen áthaladó szennyeződéseket. A mágneses mező pedig ezzel párhuzamosan vonzza magához a magnetikus szennyeződéseket.

spirotech markak magneses iszaplevalaszto 2 1200x600

MB3 technológia

Elsőként használta és használja a leválasztás folyamán a kényszer-áramoltatást. A kényszer-áramoltatás valójában azt jelenti, hogy a termék beépítése után nem fordulhat elő (mint esetleg más termékeknél), hogy a fűtési folyadékszűrés nélkül „átáramlik” a berendezésen, és relatíve nem történik semmi, nem történik szennyeződés kiválasztás. A Spirotrap MB3 esetében a készülék kialakításának köszönhetően a fűtési folyadék be van kényszerítve (kényszer-áramoltatva) a termék belsejébe, ott mindenképpen találkozik a spirotube-al valamint a mágneses térrel, és ezen pontokat érintve távozik a berendezésből. Ebben az esetben tehát elő sem fordulhat, hogy szűretlen, kezeletlen folyadék kering rendszerünkben.

Az MB3 termékcsoport összes terméke univerzálisan telepíthető: vízszintesen, függőlegesen, vagy akár átlósan is. A felgyülemlett szennyeződés gyorsan és egyszerűen eltávolítható (nyomás alatt) a leeresztő szelep segítségével.

spirotech markak magneses iszaplevalaszto 1200x600