×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A gyártó termékei

Széles formai választék | Opcionális kiegészítők

Tboss fürdőszoba bútor

Évente több ezer vásárló dönt teljes megelégedettséggel a Tboss fürdőszoba bútor mellett. A Tboss cég 2000 óta foglalkozik fürdőszobabútor gyártással.

Milyen egy megfelelő fürdőszoba bútor?

Mint minden helyiség esetén úgy, a fürdőszoba bútorainál is törekedni kell a kifogástalan összhangra, hogy a fürdőszoba berendezései ne csak egymással, hanem az otthon stílusával is harmonizáljanak. Egy fürdőszobabútor esetén emellett természetesen nagyon fontos tényező az alapanyag is, hiszen annak ellen kell állnia a helyiségben uralkodó magas páratartalomnak és vízzárónak is kell lennie egyben. A bútor egyes részeit ugyanis nagy eséllyel közvetlenül is érni fogja a víz. Pont ezért sokan a fürdőszobabútorukat műanyag, fém, üveg, vagy éppen gránit elemekből készíttetik el. Ezek az anyagok azonban olyan természetes és melegséget árasztó hatásra sosem lesznek képesek, mint a fa.

Minden igényt kielégítő formai választék

A Tboss termékpalettája magas minőségű, sok alkotóelemből álló és változatos formavilágú fürdőszobai bútorcsaládokból áll. A hagyományos kialakítású otthonos melegséget árasztó daraboktól egészen a szögletes, minimalista darabokig terjed a Tboss termékpalettája. Széles elemválasztékuknak köszönhetően Ön is megtalálhatja az igényeinek és a rendelkezésre álló helynek tökéletesen megfelelő darabokat. Korszerű gépekkel felszerelt gyártóüzemében a Tbossnál csak nagy gondossággal kiválasztott alapanyagokat dolgoznak fel, ezzel garantálva a kész termékeik kiváló minőségét. Termékskálájukat folyamatos fejlesztések során, professzionális designer és mérnök csapat csiszolja még tökéletesebbre. Törekednek arra, hogy a gondolkodásukat megtestesítő termékeik és kiegészítőik által még több emberhez eljusson fürdőszobáik új világa.

tboss modena 40 frudoszobabutor 1200x600

Rendíthetetlen elhivatottság

A Tboss tervezőinek szakértelme, elhivatottsága és minőség iránti elkötelezettsége garancia arra a célkitűzésre, hogy komplex gondolkodásukat megtestesítő termékeik és kiegészítőik által még több emberhez eljusson fürdőszobáinak új világa. Munkájukat professzionális designerek és mérnökök csapata segíti, termékeik  pedig folyamatos kutatások és fejlesztések eredményei.

Változatos külcsín

Napjainkban minden otthon más és más, így nincs két ugyanúgy megálmodott fürdőszoba sem. A Tboss huszonöt termékcsaládja ezekre az állandóan változó, különböző igényekre nyújt változatos megoldást. Berendezéseik között a manapság rendkívül divatos minimalista stílus kedvelői ugyanúgy megtalálhatják kedvenc darabjaikat, mint a hagyományos formákat előnyben részesítők.

A sokszínű

Laminált MDF lapok közel 40 színben. Megtalálhatóak köztük a természetes fa hatású és erezett mintázatú felületek, a szürke visszafogott, és divatos árnyalatai, és a szivárvány teljes színpalettája.
Sőt még több is!

Opcionális kiegészítők

Bútoraikhoz számos kiegészítő lehetőséget is kínálnak, amit Ön a saját igényeire szabva választhat ki. Ezek közé tartozik a dupla vagy szimpla törölközőtartó, az integrált világítás,  a nagyítós piperetükör és a különböző fogantyúk is.