×

Aco S-line zuhanyfolyóka felsőrész - 120 cm

Aco S-line zuhanyfolyóka felsőrész - 120 cmAco S-line zuhanyfolyóka felsőrész - 120 cm
Aco S-line zuhanyfolyóka felsőrész - 120 cmAco S-line zuhanyfolyóka felsőrész - 120 cm
Aco S-line zuhanyfolyóka - 150 cmAco S-line zuhanyfolyóka - 150 cm
Aco S-line rozsdamentes acél design szimpla felsőrész Aco S-line beépíthető zuhanyfolyókához.

50.120 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: ACO
Alkalmazás
S-line zuhanyfolyókához
Méret
120 cm
Kialakítás
Szimpla
Anyaga
Rozsdamentes acél

Aco S-Line zuhanyfolyóka

Aco S-line zuhanyfolyó új szériája a Solid. Szinte láthatatlan, olyan vékony a zuhanyfolyóka ettől függetlenül tökéletes vízelvezetést biztosít. Bármilyen burkolatba tökéletesen beépíthető. Ez a folyóka egyesíti a dizájnt és funkcionalitást. Az S-line zuhanyfolyóka észrevétlenül épül be a fürdőszoba stílusába.

Keskeny kivitele ellenére lenyűgöző hidraulikus kapacitással bírnak. A rozsdamentes testnek köszönhető hosszú élettartamot és elegáns megjelenést biztosít. A folyókatesten található szintező lábbal a beépítése egyszerű lesz. A látható rés szélessége 2 cm, két különböző rés típus közül lehet választani szimpla és dupla kivitel. Különböző hosszban elérhető szigetelőgallérral felszerelt termék.

aco s line termek leiras

ACO garancia a minőségre

Közel 70 éve nyújtanak megoldásokat a vízelvezetés kihívásaira. Magas minőségű rozsdamentes acél termékeik innovatív technológiával készülnek, így megóvva őket a külső hatásoktól. Megfelelő tisztítás és karbantartás mellett az Aco zuhanyfolyókák hosszú élettartamot ígérnek. Az Aco által kínált zuhanyfolyókákra a gyári garancia 1 év.

aco garancia leiras

Utoljára nézett termékek