Rothenberger csőtisztítő ROPUMP SUPER PLUS vákuumpumpa

Rothenberger csőtisztítő ROPUMP SUPER PLUSRothenberger csőtisztítő ROPUMP SUPER PLUS
Rothenberger csőtisztítő ROPUMP SUPER PLUS
Rothenberger csőtisztítő ROPUMP SUPER PLUS
Rothenberger csőtisztítő ROPUMP SUPER PLUS
A Rothenberger csőtisztító ROPUMP SUPER PLUS professzionális nyomó-szívó tisztítópumpa, egy olyan szerszám, amelyet csövekben,mosdókban, mosogatókban, wc-ben és egyéb helyeken alkalmazhatunk duguláselhárítás céljából. A csőtisztító pumpa helytáll még a legerősebb igénybevétel ellen is.

41.400 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Rothenberger
  • A Rothenberger ROPUMP SUPER PLUS egy professzionális nyomó-szivó tisztítópumpa, mosdókban, csövekben, wc-ben keletkezett dugulások esetén kiválóan használható szerszám.

Jellemzők

  • Ergonomikus kialakítása, jól kezelhetősége, jól illeszhető adapterei lehetővé teszik, egyszerű használatát
  • A forgatható, állítható markolatnak köszönhetően kiváló erőátvitellel rendelkezik
  • Az adapterek használatával megfelelően illeszthető a legnehezebben elérhető lefolyókhoz is

 

Kéziszerszámok garanciája

A Rothenberger Magyarország Kft. törésgaranciát vállal, a gyártás során keletkezett hibákra, anyaghibákra a kis kéziszerszámok esetében (például: fógók, csővágók).

Szerviz garancia

A Rothenberger elektromos gépekre, vizsgáló eszközökre és műszerekre a Rothenberger Magyarország Kft. 12 hónap szerviz garanciát vállal.

Kiterjesztett garancia

Regsiztráció esetén vehető igénybe egyes termékekre, amely évenkénti szerszám felülvizsgálatot igényel. A regisztráció a Rothenberger Magyarország Kft-nél érvenyesíthető.

Extra garanciával kapcsolatos ügyintézés

Ha a meghibásodott garanciális Rothenberger szerszámgépét Önnek nincs módjában személyesen elvinni a Gubacsi úti szakszervízbe, ezt futár segítségével is megteheti. Javítást követően lehetősége van gépét a Rothenberger Magyarország Kft szervízében átvenni, illetve futárral visszaszállíttatni. Futáros szállítás esetén előzetes egyeztetés szükséges. (Cím, adatok, stb.)

 

Utoljára nézett termékek