Rothenberger csővágó - MINICUT 2000 3-22 mm

Rothenberger csővágó - MINICUT 2000 3-22 mmRothenberger csővágó - MINICUT 2000 3-22 mm
A Rothenberger MINICUT 2000 rézcső vágó alumínium, réz, sárgaréz és vékonyfalu acélcsövek vágására alkalmas eszköz. Ergonomikus kialakításának és a 45 mm-es munkarádiuszának köszönhetően nehezen hozzáférhető helyeken is használható.

6.060 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Rothenberger
Készleten
Átmérő (-tól)
6 mm / 1/4 Coll
Átmérő (-ig)
22 mm / 7/8 Coll

A Rothenberger csővágó - MINICUT 2000 jellemzői

  • Két hornyolt vezetőgörgővel rendelkezik a peremközeli vágásokhoz
  • A kézbeillő kilakításnak és a nagy kezelőgombnak köszönhetően egyszerű és gyors a vágókerék nyomásállítása
  • Nehezen hozzáférhető helyeken is jól használható, ebben elősegíti a kézreálló kialakítás és a kis munkarádiusz (45 mm / 1.3/4")

Alkalmazási terület

  • Réz, sárgaréz, alumínium és vékonyfalú acélcsövek vágására alkalmas

Kéziszerszámok garanciája

A Rothenberger Magyarország Kft. törésgaranciát vállal, a gyártás során keletkezett hibákra, anyaghibákra a kis kéziszerszámok esetében (például: fógók, csővágók).

Szerviz garancia

A Rothenberger elektromos gépekre, vizsgáló eszközökre és műszerekre a Rothenberger Magyarország Kft. 12 hónap szerviz garanciát vállal.

Kiterjesztett garancia

Regsiztráció esetén vehető igénybe egyes termékekre, amely évenkénti szerszám felülvizsgálatot igényel. A regisztráció a Rothenberger Magyarország Kft-nél érvenyesíthető.

Extra garanciával kapcsolatos ügyintézés

Ha a meghibásodott garanciális Rothenberger szerszámgépét Önnek nincs módjában személyesen elvinni a Gubacsi úti szakszervízbe, ezt futár segítségével is megteheti. Javítást követően lehetősége van gépét a Rothenberger Magyarország Kft szervízében átvenni, illetve futárral visszaszállíttatni. Futáros szállítás esetén előzetes egyeztetés szükséges. (Cím, adatok, stb.)

 

Utoljára nézett termékek