Rothenberger Fémfűrész keret 300/530

Rothenberger Fémfűrész keret 300/530Rothenberger Fémfűrész keret 300/530
A Rothenberger Fémfűrész keret 300/530 egy masszív fa markolattal, elvesztés elleni rögzítéssel kereszthornyolt négyszög befogással ellátott erősített kivitelű keret.

4.710 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Rothenberger
Készleten
Fesztáv
300 mm

A Rothenberger Fémfűrész keret 300/530 jellemzői 

  • Markolata masszív, fából készült
  • Laprögzítő stiftekkel ellátva- elvesztés elleni védelmet szolgálja
  • Kereszthornyolt négyszög befogású 
  • Stabil, masszív keret, erősített kivitelű

Kéziszerszámok garanciája

A Rothenberger Magyarország Kft. törésgaranciát vállal, a gyártás során keletkezett hibákra, anyaghibákra a kis kéziszerszámok esetében (például: fógók, csővágók).

Szerviz garancia

A Rothenberger elektromos gépekre, vizsgáló eszközökre és műszerekre a Rothenberger Magyarország Kft. 12 hónap szerviz garanciát vállal.

Kiterjesztett garancia

Regsiztráció esetén vehető igénybe egyes termékekre, amely évenkénti szerszám felülvizsgálatot igényel. A regisztráció a Rothenberger Magyarország Kft-nél érvenyesíthető.

Extra garanciával kapcsolatos ügyintézés

Ha a meghibásodott garanciális Rothenberger szerszámgépét Önnek nincs módjában személyesen elvinni a Gubacsi úti szakszervízbe, ezt futár segítségével is megteheti. Javítást követően lehetősége van gépét a Rothenberger Magyarország Kft szervízében átvenni, illetve futárral visszaszállíttatni. Futáros szállítás esetén előzetes egyeztetés szükséges. (Cím, adatok, stb.)

 

Utoljára nézett termékek