Rothenberger fűrészlap - 200 mm, Z18

Rothenberger fűrészlap - 200 mm, Z18Rothenberger fűrészlap - 200 mm, Z18
A Rothenberger 200 mm-es fűrészlap L nyelű, 18 fogszámú és HSS bimetál anyagból készült termék. Univerzális 1/2 Coll-os befogáshoz alkalmas. Flex, Bosch, B&D, Skil, Hitachi, Makita, Ridgid, Roller, Rems gépekhez is használható.

1.940 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Rothenberger
Készleten
Méret
200 mm

A Rothenberger speciális orrfűrészlapok U- profillal ellátottak a Rothenberger-Rotiger Vario fűrészgépekhez használhatóak.

A Rothenberger fűrészlapok jellemzői

  • Acélcsövek gyors, pontos és derékszögű vágásához

 

Kéziszerszámok garanciája

A Rothenberger Magyarország Kft. törésgaranciát vállal, a gyártás során keletkezett hibákra, anyaghibákra a kis kéziszerszámok esetében (például: fógók, csővágók).

Szerviz garancia

A Rothenberger elektromos gépekre, vizsgáló eszközökre és műszerekre a Rothenberger Magyarország Kft. 12 hónap szerviz garanciát vállal.

Kiterjesztett garancia

Regsiztráció esetén vehető igénybe egyes termékekre, amely évenkénti szerszám felülvizsgálatot igényel. A regisztráció a Rothenberger Magyarország Kft-nél érvenyesíthető.

Extra garanciával kapcsolatos ügyintézés

Ha a meghibásodott garanciális Rothenberger szerszámgépét Önnek nincs módjában személyesen elvinni a Gubacsi úti szakszervízbe, ezt futár segítségével is megteheti. Javítást követően lehetősége van gépét a Rothenberger Magyarország Kft szervízében átvenni, illetve futárral visszaszállíttatni. Futáros szállítás esetén előzetes egyeztetés szükséges. (Cím, adatok, stb.)

 

Utoljára nézett termékek