Makita akkus ledlámpa - 14,4/18 V

Makita akkus ledlámpa - 14,4/18 VMakita akkus ledlámpa - 14,4/18 V
Makita akkus ledlámpa - 14,4/18 VMakita akkus ledlámpa - 14,4/18 V
Makita akkus ledlámpa - 14,4/18 VMakita akkus ledlámpa - 14,4/18 V
Makita akkus ledlámpa - 14,4/18 VMakita akkus ledlámpa - 14,4/18 V
Makita akkus ledlámpa - 14,4/18 VMakita akkus ledlámpa - 14,4/18 V
A Makita akkumulátoros LED lámpa 12 pozícióban állítható, kényelmes gumírozott markolattal, praktikus akasztókampóval rendelkezik. A lámpa 13 óra üzemidőre képes 3,0 Ah-s akku esetén. A termék 3,2 W fényes LED-del, 4000 lumen fényerővel felszerelt.

15.990 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Makita
Üzemidő
780 perc

A Makita DEADML802 akkus lámpa jellemzői

 • 3,2 W fényes led
 • 12 pozícióban állítható lámpa

Leszállított tartozékok

 • Akasztó kampó

Műszaki adatok

 • Akkufeszültség 14,4/18V
 • Akkumulátor kapacitás 5 Ah
 • Méretek: 256 x 79 x 99 mm
 • Üzemidő 780 min
 • Súly 0,65 kg

Az akkumulátor és a töltő nem része a csomagnak!

 • 12 pozícióban állítható lámpa
 • Bírja a barátságtalan körülményeket
 • Alumínium fejrész
 • Hosszú élettartamra tervezve
 • Kényelmes gumírozott bevonatú markolat

Két év EXTRA garancia a Makita Li-ion akkumulátorokra

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Makita a 2016. november 1-től az internetes regisztrációval elérhető extra garanciát, a gépek mellett a Li-ion akkumulátorokra is kiterjesztette. Az extra garancia gépek esetében a regisztrációt követően 1+2 = 3 év, a Li-ion akkumulátoroknál az eddigi regisztráció nélküli 1 évről 1+1, azaz 2 évre módosulhat.
A 2 éves Li-ion akkumulátor garancia csak abban az esetben érvényes, ha az internetes regisztráció a vásárlást követő 28 napon belül megtörténik.

Az extra garancia ugyanazon feltételek mellett érvényes mint az eredeti 1 éves garancia esetében, az alábbi kivételekkel:

- gépkölcsönzőben használt termékek,
- törés, rongálás, túlterhelésből adódó meghibásodások,
- az akkumulátorral használt géphez kapott használati utasításban leírtak nem betartása,
- hiányzó dokumentáció (regisztrált termék adatlap + a vásárláskor kapott, a termék típusát tartalmazó bizonylat:ez lehet blokk vagy számla).

Három év EXTRA garancia

Internetes regisztráció esetén a 3 év garancia érvényes minden Makita gépre! Tekintve, hogy a Makita gépek magas minőségű anyagokból, majd' 100 év tapasztalatával készülnek, és minden egyes termék szigorú minőségellenőrzésen esik át, a Makita a kötelező 1 év helyett 3 év EXTRA garanciát vállal. Ön így biztos lehet abban, hogy termék megvásárlása esetén hosszú ideig nem lesz gondja vele!

Makita elektromos gépek

Előfordul, hogy a nem megfelelő felhasználás vagy a használati útmutatóban foglaltak hiányos betartása miatt meghibásodik a termék. Ezekben az esetekben nem jár a garanciális javítás és Ön így bosszús vagy csalódott lehet. A Makitánál ezt is megértik! - Ezekre az esetekre vezették be az EXTRA garancia szolgáltatásukat. Az EXTRA garancia szolgáltatás keretén belül akár ingyenesen, vagy nagyon kedvező áron vállalják azon elektromos kéziszerszámok javítását, amelyek meghibásodása nem garanciális. Ez természetesen nem mentesít a megfelelő gépválasztástól és használattól, de ha megtörtént a baj, a Makita akkor is segítő jobbot nyújt!

Makita kerti gépek

A MAKITA kerti gépekre 3 év garanciát vállal a gyártó. A garancia csak a gyártási és a szerelési hibákra vonatkozik, az irreális túlterhelésből, a kenési elégtelenségből vagy nem megfelelő tartozék használatból, stb eredő meghibásodások nem. Kerti gépeik a következő termékcsoportokban találhatók: sövényvágók; szegélynyírók, fűkaszák; fűnyírók; láncfűrészek; egyéb kerti gépek.

A 3 év EXTRA garancia szolgáltatás feltétele a gépnek a vásárlást követő 4 héten belüli regisztrálása a Makita regisztrációs oldalon.

A 3 év EXTRA garancia nem vonatkozik az alábbi esetekre:

- gépkölcsönzős termékek, szándékos rongálás, túlterhelés, kábelszakadás
- beazonosíthatatlan, hiányzó dokumentációjú gépekre
- Briggs and Stratton és Honda motorokra (ezekre a motorokra a gyártói garancia érvényes)

Hasonló termékek

Utoljára nézett termékek