Rothenberher SUPER EGO 6 db-os csavarhúzó készlet

Rothenberher SUPER EGO 6 db-os csavarhúzó készletRothenberher SUPER EGO 6 db-os csavarhúzó készlet
A Rothenberher SUPER EGO 6 db-os csavarhúzó készlet minden darabjának krómozott vanádium-acélból készült szára és fogásbarát minőségi műanyagból készült a foganytúja.

5.130 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Rothenberger
Kiszerelés
6db/csomag

A Rothenberger csavarhúzó készlet - SUPER EGO 6 részes, 8 részes jellemzői

  • Ergonomikus kivitelezésű
  • Króm-vanádium szár
  • Kétféle anyagból készült markolat
  • Fali tárolóval 

 

Kéziszerszámok garanciája

A Rothenberger Magyarország Kft. törésgaranciát vállal, a gyártás során keletkezett hibákra, anyaghibákra a kis kéziszerszámok esetében (például: fógók, csővágók).

Szerviz garancia

A Rothenberger elektromos gépekre, vizsgáló eszközökre és műszerekre a Rothenberger Magyarország Kft. 12 hónap szerviz garanciát vállal.

Kiterjesztett garancia

Regsiztráció esetén vehető igénybe egyes termékekre, amely évenkénti szerszám felülvizsgálatot igényel. A regisztráció a Rothenberger Magyarország Kft-nél érvenyesíthető.

Extra garanciával kapcsolatos ügyintézés

Ha a meghibásodott garanciális Rothenberger szerszámgépét Önnek nincs módjában személyesen elvinni a Gubacsi úti szakszervízbe, ezt futár segítségével is megteheti. Javítást követően lehetősége van gépét a Rothenberger Magyarország Kft szervízében átvenni, illetve futárral visszaszállíttatni. Futáros szállítás esetén előzetes egyeztetés szükséges. (Cím, adatok, stb.)

 

Utoljára nézett termékek