Rothenberger Rofire Piezo forrasztó készlet - égőfejjel és multigas 300 palackkal

Rothenberger Rofire Piezo forrasztó készlet - égőfejjel és multigas 300 palackkalRothenberger Rofire Piezo forrasztó készlet - égőfejjel és multigas 300 palackkal
A Rothenberger Rofire Piezo forrasztó készlet (égőfejjel és multigas 300 palackkal) lágy- és keményforrasztásokhoz egyaránt alkalmas. A piezo gyújtású forrasztó készülék rézcsövek kemény forrasztásához 15 mm-es átmérőig, lágy forrasztásához 22 mm-es átmérőig használható. A javítások megkönnyítése végett a készülék fúvókája cserélhető.

14.500 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Rothenberger
Termék magassága
80 mm
Termék szélessége
40 mm
Termék hossza
200 mm

Műszaki adatok

  • Lágyforasztáshoz használható : 22 mm-ig
  • Keménforrasztáshoz: 15 mm-ig

Termék specifikáció

Piezó gyújtás

  • Égőfejbe épített támasztókar
  • Precíz lángállítás a finombeállító szeleppel
  • Cserélhető fúvóka a javítások megkönnyítésére

Palack

  • Multigas 300 Propán bután gázkeverék 1900° C-os maximális lánghőmérséklet
  • Csatlakozás: 7/16" EU

 

Kéziszerszámok garanciája

A Rothenberger Magyarország Kft. törésgaranciát vállal, a gyártás során keletkezett hibákra, anyaghibákra a kis kéziszerszámok esetében (például: fógók, csővágók).

Szerviz garancia

A Rothenberger elektromos gépekre, vizsgáló eszközökre és műszerekre a Rothenberger Magyarország Kft. 12 hónap szerviz garanciát vállal.

Kiterjesztett garancia

Regsiztráció esetén vehető igénybe egyes termékekre, amely évenkénti szerszám felülvizsgálatot igényel. A regisztráció a Rothenberger Magyarország Kft-nél érvenyesíthető.

Extra garanciával kapcsolatos ügyintézés

Ha a meghibásodott garanciális Rothenberger szerszámgépét Önnek nincs módjában személyesen elvinni a Gubacsi úti szakszervízbe, ezt futár segítségével is megteheti. Javítást követően lehetősége van gépét a Rothenberger Magyarország Kft szervízében átvenni, illetve futárral visszaszállíttatni. Futáros szállítás esetén előzetes egyeztetés szükséges. (Cím, adatok, stb.)