Rothenberger sievert ultragas 380 ml

Rothenberger sievert ultragas 380 mlRothenberger sievert ultragas 380 ml
A Rothenberger sievert ultragas egy speciális gázkeverék, melyben a szivacsban elnyeletett gáznak köszönhetően bármelyik forrasztó készülék pozíciótól függetlenül használhatóvá válik.

4.360 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Rothenberger
Készleten
Űrtartalom
380ml

A Rothenberger sievert ultragas jellemzői

  • TÜV által bevizsgált
  • FCKW mentes
  • Ózonrétege ártalmatlan
  • Az extra-finomított gázokkal hosszú, zavartalan üzemeltetést biztosít

Kéziszerszámok garanciája

A Rothenberger Magyarország Kft. törésgaranciát vállal, a gyártás során keletkezett hibákra, anyaghibákra a kis kéziszerszámok esetében (például: fógók, csővágók).

Szerviz garancia

A Rothenberger elektromos gépekre, vizsgáló eszközökre és műszerekre a Rothenberger Magyarország Kft. 12 hónap szerviz garanciát vállal.

Kiterjesztett garancia

Regsiztráció esetén vehető igénybe egyes termékekre, amely évenkénti szerszám felülvizsgálatot igényel. A regisztráció a Rothenberger Magyarország Kft-nél érvenyesíthető.

Extra garanciával kapcsolatos ügyintézés

Ha a meghibásodott garanciális Rothenberger szerszámgépét Önnek nincs módjában személyesen elvinni a Gubacsi úti szakszervízbe, ezt futár segítségével is megteheti. Javítást követően lehetősége van gépét a Rothenberger Magyarország Kft szervízében átvenni, illetve futárral visszaszállíttatni. Futáros szállítás esetén előzetes egyeztetés szükséges. (Cím, adatok, stb.)

 

Utoljára nézett termékek