Rothenberger tokos hegesztő készlet - Super Ego

Rothenberger tokos hegesztő készlet - Super EgoRothenberger tokos hegesztő készlet - Super Ego
A Rothenberger Super Ego tokos hegesztő készletben az alapkészülék 800 W-os elektronikus hőmérsékletszabályozással rendelkezik. Alkalmazható gáz-, víz- és fűtéscsövek hegesztésére. A készülék rendelkezik hőmérséklet kijelzővel és 1 °C -onkénti hőmérsékletléptetéssel 160-260 °C -ig.

52.800 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Rothenberger
Hőmérséklet léptetés
160-260°C-ig
Alkalmazási területek
víz-, gáz-, fűtési csövek
Hőmérséklet kijelző
Van
Elektronikus hőmérséklet szabályozás
800W

A Rothenberger tokos hegesztő készlet - Super Ego 20 - 63 mm átmérőjű hegesztőprofilokkal való alkalmazáshoz, egyidejűleg akár két profil is felhelyezhető, csövekhez és fittingekhez egyaránt megfelelő.

Jellemzők

  • Alkalmazható víz, gáz és fütéscsövek hegesztésére
  • Digitális hőmérséklet kijelzővel ellátott
  • Akár 1 °C-os hőmérséklet léptetés
  • Az alapkészülék 800W-os elektronikus hőmérséklet szabályzásra képes

 

Kéziszerszámok garanciája

A Rothenberger Magyarország Kft. törésgaranciát vállal, a gyártás során keletkezett hibákra, anyaghibákra a kis kéziszerszámok esetében (például: fógók, csővágók).

Szerviz garancia

A Rothenberger elektromos gépekre, vizsgáló eszközökre és műszerekre a Rothenberger Magyarország Kft. 12 hónap szerviz garanciát vállal.

Kiterjesztett garancia

Regsiztráció esetén vehető igénybe egyes termékekre, amely évenkénti szerszám felülvizsgálatot igényel. A regisztráció a Rothenberger Magyarország Kft-nél érvenyesíthető.

Extra garanciával kapcsolatos ügyintézés

Ha a meghibásodott garanciális Rothenberger szerszámgépét Önnek nincs módjában személyesen elvinni a Gubacsi úti szakszervízbe, ezt futár segítségével is megteheti. Javítást követően lehetősége van gépét a Rothenberger Magyarország Kft szervízében átvenni, illetve futárral visszaszállíttatni. Futáros szállítás esetén előzetes egyeztetés szükséges. (Cím, adatok, stb.)

 

Utoljára nézett termékek