×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Lowara Ecocirc Premium 25-4/180 keringető szivattyú

Lowara Ecocirc Premium 25-4/180 keringető szivattyúLowara Ecocirc Premium 25-4/180 keringető szivattyú
Lowara Ecocirc nagy hatékonyságú fűtési keringető szivattyúk, háztartási fűtési célokra. ECM technológiával és állandó mágneses forgórésszel, olyan alkalmazásokhoz, mint a radiátoros fűtés, padlófűtés, kazánok vízellátásához. Az Ecocirc prémium fűtési keringető szivattyú rendelkezik egy digitális kijelzővel is. A kijelző a tényleges hidraulikai teljesítményre és a szivattyú elektromos teljesítményére vonatkozó inform

36.715 Ft
/DB
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Lowara
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben elérhető azonnal:2030 Érd, Fehérvári út 63-65.
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. - 3 munkanap
1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
Termék típusa
Háztartási (NA 40-nél kisebb)
Teljesítmény
4-23 W
Hálózati csatlakozás
230 V / 50 HZ
Emelőmagasság (Hm)
3,6
Szállítókapacitás
2,5 m3/óra
Szállítot folyadék max. hőmérséklete
10-110°C

A Lowara ecocirc BASIC és PREMIUM keringető szivattyú a megbízhatóságra, a nagy hatásfokra és a gyors megtérülési időre lett megalkotva. Eddig csak olcsó, alacsony hatásfokú, magas energiafogyasztású vagy drága, magas hatásfokú szivattyúk közül lehetett választani. Az ecocirc keringető szivattyú modern megjelenése, elektronikus szabályozása végett, ideális hidat teremt a két véglet között. A Lowara PREMIUM modell a BASIC modell tulajdonságain felül rendelkezik multi-kijelzővel, gyors csatlakoztatási lehetőséggel és egy plusz szabályozási opcióval.

„2013, az év terméke” díjazott

A Lowara ecocirc BASIC keringető szivattyú elnyerte a Plus X 2013, az év terméke díjat, a technológia, életmód és sport kategóriában. A díjat az innovatív és kiváló minőséggel vívta ki magának.
A szivattyú ezen kívül az Innovációs, kiváló minőségű és funkcionalitású termék díjjal is büszkélkedhet.

Anti-Block technológia

Komoly akadályt állítanak elénk a szivattyúzott folyadékban fellelhető fém- és iszaprészecskék mágneses töltéseik, hiszen egy-egy pontra tömörülve károsíthatják és csökkenthetik a termék hatékonyságát. Az Anti-Block technológia leválasztja a szivattyúzott közeget a mágneses elemekről és blokkolásmentes üzemet biztosít.

Kettő, illetve három fokozatmentes szabályozási lehetőség

  • kék - automatikus arányos nyomáskülönbség-szabályozás (például termosztatikus radiátor szelepekhez)
  • fehér - fokozatmentesen állítható, rögzített sebesség (például egycsöves fűtési rendszerekhez, kazán betáplálásához)

Csak a PREMIUM modelleknél elérhető:

  • zöld – automatikus állandó nyomáskülönbség szabályozás (például padlófűtés rendszerekhez)

Gyors csatlakoztatási lehetőség

A PREMIUM szivattyú beszereléséhez nincs szükség szerszámokra. A csatlakozóaljzat kompatibilis a hagyományos azonos termékek csatlakozódugójával, így felszerelése könnyű és gyors még a legszűkebb helyeken is.

Multi-kijelző

A PREMIUM keringető szivattyú multi-kijelzőjén automatikusan látható az aktuális fogyasztás, a szállítómagasság és a térfogatáram.

 

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Utoljára nézett termékek