×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Információ

Kedves Vásárlóink!

Az új oldal átállása miatt, még lehetnek apró hibák és problémák az oldalon, emiatt szíves elnézésüket kérjük!

Ha bármi olyan tényezőt észlelnek, ami miatt akadozik a vásárlás folyamat kérjük jelezzék az alábbi elérhetőségek egyikén:

webinfo@benedekestsa.hu

0613826189

Lowara Ecocirc Pro 15-3/65 keringető szivattyúLowara Ecocirc Pro 15-3/65 keringető szivattyú

Lowara Ecocirc Pro 15-3/65 keringető szivattyú

Cikkszám: 605005040
39.316 Ft
Áfa-val
A Lowara ecocirc PRO nagyon hatékony használati meleg víz keringtető szivattyúk, amelyek alapja a jól bevált tengelynélküli gömbmotor ECM technológiával és állandó mágnessel. Ez a kialakítás ötvözi a legjobb hatásfokot és az alacsony zajszintet megfizethető áron.
Várható szállítás: 3 munkanap
Készletinformáció
Szállítási költség: 1.550 Ft (Egy termék vásárlása esetén)
Teljesítmény
4-27 W
Emelőmagasság (Hm)
3
Hálózati csatlakozás
230 V / 50 HZ
Szállítókapacitás
1,4 m3/óra
Termék típusa
Háztartási (NA 40-nél kisebb)
Szállítot folyadék max. hőmérséklete
65°C

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy egy fárasztó nehéz nap után csak egy forró fürdőre vágyott, de balszerencséjére nem volt már melegvíz. A melegvizes keringető szivattyú használata mellett ez nem történhet meg, hiszen használatukkal mindig lesz otthonában melegvíz.
A Lowara ecocirc PRO melegvizes, tengely nélküli gömbmotor keringető szivattyú megfizethető áron kínál kimagasló hatékonyságot és alacsony zajszintet.
A Lowara PRO automatikus szellőztetésű szivattyú mellé opcionálisan rendelhető hőmérséklet, illetve óra beállító egység.

Kiváló minőség

A szivattyú családi házakban és társasházakban egyformán használható. Rendelkezésnek megfelelő ivóvíz minőség biztosítása mellett, kiváló védelmet nyújt a legionella ellen. A melegvíz keringetésének hála, nem kell attól félni, hogy a rendszertől legmesszebbre eső csapja megnyitásakor melegvízzel kapcsolatos probléma fog felmerülni, hiszen a melegvíz-ellátás azonnal biztosítva van az egész területen.

Akár 90%-os megtakarítás

A hagyományos 25 W fogyasztású szivattyúkkal szemben a Lowara melegvizes keringető szivattyújával akár 90%-kal csökkenthető az energiaköltség.
A Lowara ecocirc PRO szivattyúinak fogyasztása csekély, mindösszesen 4-27 W. A Lowara ecocirc PRO 15-1 fokozatmentes termékének fogyasztása például csak 3-9 W.

Könnyű telepítés

A Lowara ecocirc PRO keringető szivattyú üzembe helyezése nagyon könnyű és egyszerű.

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Termékajánló