×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Lowara Ecocirc XL 32 fűtési keringető szivattyú

Lowara Ecocirc fűtési keringető szivattyú XL 32-100Lowara Ecocirc fűtési keringető szivattyú XL 32-100
Lowara Ecocirc fűtési keringető szivattyú XL 32-100Lowara Ecocirc fűtési keringető szivattyú XL 32-100
Lowara Ecocirc fűtési keringető szivattyú XL 32-120F 220VLowara Ecocirc fűtési keringető szivattyú XL 32-120F 220V
Lowara Ecocirc fűtési keringető szivattyú XL 32-80Lowara Ecocirc fűtési keringető szivattyú XL 32-80

A Lowara ecocirc XL 32-120 F nagyhatékonyságú, nedvestengelyű keringető szivattyúk épületgépészeti alkalmazásokhoz. A szivattyú 32-es névleges csatlakozással, karimás kötéssel és 12 méteres szállítómagassággal rendelkezik.





143.200 Ft-tól /DB
Válasszon variációt
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Lowara

A Lowara Ecocirc nedvestengelyű keringető szivattyú termékcsalád minden téren biztosítja azt, amelyet Ön elvár egy szivattyútól. Üzembehelyezésük, használatuk és szervizelésük igen egyszerű. A termékcsalád a sok éves hibamentes üzemmel, magas hatásfokkal, tökéletesen átgondolt kezelőszervekkel és precíziós gyártással büszkélkedhet. Az egy- és kétfejes szivattyú öntöttvasból vagy bronzból készül, hideg-melegvizes épületgépészeti alkalmazásokhoz való.

Négy üzemmód

A Lowara ecocirc XL modell négy különböző üzemmódban használható:

  • állandó nyomás
  • automatikus változó nyomás
  • állandó fordulatszám
  • éjszakai üzemmód

Az ecocirc XL plus változat további egy üzemmódot enged meg, a hőmérséklet-különbség alapú vezérlést.

Teljes biztonság

A készülékben található hibanaplónak köszönhetően mindig pontosan tudni fogja, hogy mikor mi történik. A szivattyú naplóban tárolja az egyes váratlan eseményeket, riasztási és hibakódokat, amelyek a kijelzőn is láthatóak. A modell víz nélküli üzem esetén is biztonságot nyújt. A beépített szárazfutás elleni védelem révén a készülék leáll, ezáltal mentesül az esetleges károktól.

Maximális rugalmasság

A Lowara ecocirc XL szivattyún két analóg bemenet a 4-20mA és a 0-10 V jel, valamint egy hőmérséklet szenzor található.

Minimális üzemeltetési költség

A Lowara ecocirc XL szivattyúban található hidraulikának és az ECM, magas hatásfokú motornak köszönhetően az üzemeltetésére szolgáló kiadások minimálisra csökkennek.

Egyszerű üzemeltetés

A készülék nem tartalmaz felesleges gombokat, csak annyit amennyi szükséges, mindösszesen négy beállító gombot, amellyel kedvére igazíthatja a szivattyút. Ezek a beállítások történhetnek okos készülékeken keresztül is, PC-ről, tabletről és okos telefonról.

 

Lowara Ecocirc XL szivattyúk installálása

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Utoljára nézett termékek