Lowara TP1 kondenzvíz átemelő

Lowara TP1 kondenzvíz átemelőLowara TP1 kondenzvíz átemelő
Lowara TP1 kondenzvíz átemelő
Lowara TP1 kondenzvíz átemelő
Lowara TP1 kondenzvíz átemelő
A Lowara TP1 kondenzvíz átemelő kondenzációs kazánokhoz és légkondicionáló rendszerekhez beépített visszacsapó szeleppel és vészjelzéssel. Az innovatív gömbmotoros kivitel igen hatékony és halk működést biztosít.

28.730 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Lowara
Max. szállított folyadék hőmérséklete
60°C
Hálózati csatlakozás
220 V, 50/60 Hz
Max. szállítómagasság
5m
Teljesítmény
0,03kW
Max. szállítókapacitás
0,45 m3/h
Névleges nyomás (PN)
10 bar

A Lowara TP1 kondenzvíz átemelő készülék hűtőberendezésekben, kazánokban, légkondicionáló, páramentesítő vagy hasonló rendszerekben található kondenzvíz eltávolítására kifejlesztett automatikus kondenzátumszivattyú.

Halk működés hatékonysággal

A Lowara TP 1 modelljébe integrált innovatív gömbmotor lehetővé teszi és biztosítja a mindenkori hatékonyságot halk működés mellett.

Megoldást biztosít ott, ahol kell

A komplett, használatra kész átemelő rendszer megoldást kínál azokon a helyeken, ahol a kondenzvíz elvezetése máshogy nem megoldható. A készülék összegyűjti, majd átemeli a csatornahálózatba a gravitációs kondenzvizet.

Mivel foglalkozik a Xylem?

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Utoljára nézett termékek