« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink április 19-22-ig zárva tartanak.

Április 23-án kedden várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben!

Kellemes ünnepeket!

Lowara Hidrofor Block BGM 9/A DE önfelszívó házi vízellátó

Lowara Hidrofor Block BGM önfelszívó házi vízellátó 9/A DELowara Hidrofor Block BGM önfelszívó házi vízellátó 9/A DE
Lowara Hidrofor Block BGM önfelszívó házi vízellátó 9/A DELowara Hidrofor Block BGM önfelszívó házi vízellátó 9/A DE
Lowara Hidrofor Block BGM önfelszívó házi vízellátó 9/A DELowara Hidrofor Block BGM önfelszívó házi vízellátó 9/A DE
Lowara Hidrofor Block BGM önfelszívó házi vízellátó 9/A DELowara Hidrofor Block BGM önfelszívó házi vízellátó 9/A DE
A Lowara Hidrofor Block BGM önfelszívó házi vízellátó 9/A DE indításra kész, kompakt, automata nyomásfokozó egység vízellátásra. Beépített egyfázisú, önfelszívó szivattyúval és (24) literes tágulási tartállyal, ill. a szükséges nyomáskapcsolókkal, szerelvényekkel készre szerelve. Alkalmazható vízellátásra, öntözésre, kémiailag nem agresszív és lebegőanyagoktól mentes víz szállítására.

112.090 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Lowara
Készleten
Névleges nyomás (PN)
8 bar
Teljesítmény
1,10kW
Hálózati csatlakozás
220 V, 50/60 Hz
Max. szállítómagasság
56m
Max. szállítókapacitás
6,60 m3/h
Max. szállított folyadék hőmérséklete
-10°C - 40°C

Az önfelszívó szivattyút egyszerű használata és kezelhetősége jellemzi, amely által rendkívül nagy sikernek örvendhet. Az ásott kút mellett előszeretettel alkalmaznak önfelszívó szivattyút, amely a búvárszivattyúval ellentétben sokkal ellenállóbb és javíthatóbb az esetleges meghibásodások esetén, valamint jobban képes kezelni a homok akadályokat is.
A felszínre telepíthető, önfelszívó szivattyút sohasem szabad szárazon futtatni, mert az meghibásodáshoz vezethet! Minden esetben fel kell tölteni indítás előtt! Az önfelszívó szivattyú centrifugálszivattyú-elv alapján működik, azaz a folyadékot egy forgólapát és az azt mozgató motor révén szállítja.

Széleskörű alkalmazhatóság

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú háztartásokhoz házi vízellátóként, hidroforral együtt pedig táp- és hűtőszivattyúként, kertek és fólia sátrak öntözésére egyaránt alkalmazható. Ezen felül kevés mennyiségű gázt tartalmazó folyadékú fúrt kutakhoz is felszerelhető.

Hosszú élettartam

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú összes változata kiváló, rozsdamentes anyagból készül, amely hosszútávon biztosítja a folytonos nagy teljesítményt és a hosszan tartó, zavartalan működést.

Kerti változat

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú kerti változata fogantyúval, tágulási tartállyal és automatikával (ki-be kapcsolóval) együtt kapható.

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.