Lowara Hidrofor Grupposfera BGM házi vízmű szett 9/A

Lowara Hidrofor Grupposfera BGM házi vízmű szett 9/ALowara Hidrofor Grupposfera BGM házi vízmű szett 9/A
Lowara Hidrofor Grupposfera BGM házi vízmű szett 9/A
Lowara Hidrofor Grupposfera BGM házi vízmű szett 9/A
Lowara Hidrofor Grupposfera BGM házi vízmű szett 9/A
A Lowara Hidrofor Grupposfera BGM házi vízmű szett 9/A indításra kész, kompakt, automata nyomásfokozó egység vízellátás- ra. Beépített egyfázisú, önfelszívó szivattyúval és (24) literes tágulási tartállyal ill. a szükséges nyomáskapcsolókkal, szerelvényekkel készre szerelve. Alkalmazható vízellátásra, öntözésre, kémiailag nem agresszív és lebegőanyagoktól mentes víz szállítására.

88.335 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Lowara
Max. szállítómagasság
56m
Névleges nyomás (PN)
8 bar
Max. szállított folyadék hőmérséklete
40°C
Hálózati csatlakozás
220 V, 50/60 Hz
Teljesítmény
1,10kW
Max. szállítókapacitás
6,60 m3/h

Az önfelszívó szivattyút egyszerű használata és kezelhetősége jellemzi, amely által rendkívül nagy sikernek örvendhet. Az ásott kút mellett előszeretettel alkalmaznak önfelszívó szivattyút, amely a búvárszivattyúval ellentétben sokkal ellenállóbb és javíthatóbb az esetleges meghibásodások esetén, valamint jobban képes kezelni a homok akadályokat is.
A felszínre telepíthető, önfelszívó szivattyút sohasem szabad szárazon futtatni, mert az meghibásodáshoz vezethet! Minden esetben fel kell tölteni indítás előtt! Az önfelszívó szivattyú centrifugálszivattyú-elv alapján működik, azaz a folyadékot egy forgólapát és az azt mozgató motor révén szállítja.

Széleskörű alkalmazhatóság

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú háztartásokhoz házi vízellátóként, hidroforral együtt pedig táp- és hűtőszivattyúként, kertek és fólia sátrak öntözésére egyaránt alkalmazható. Ezen felül kevés mennyiségű gázt tartalmazó folyadékú fúrt kutakhoz is felszerelhető.

Hosszantartó élettartam

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú összes változata kiváló, rozsdamentes anyagból készül, amely hosszútávon biztosítja a folytonos nagy teljesítményt és a hosszan tartó, zavartalan működést.

Kerti változat

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú kerti változata fogantyúval, tágulási tartállyal és automatikával (ki-be kapcsolóval) együtt kapható.

Mivel foglalkozik a Xylem?

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Utoljára nézett termékek