Lowara Scuba ásott kút szivattyú úszókapcsolóval

Lowara Scuba ásott kút szivattyú úszókapcsolóvalLowara Scuba ásott kút szivattyú úszókapcsolóval
Lowara Scuba ásott kút szivattyú úszókapcsolóval
Lowara Scuba ásott kút szivattyú úszókapcsolóval
Lowara Scuba ásott kút szivattyú úszókapcsolóval
”A Lowara Scuba 5””-os kompakt merülő szivattyú dupla csúszógyűrűs tömítésekkel és technopolimer járókerekekkel a kiemelkedő teljesítményért és maximális hatékonyságért!”

105.510 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Lowara
Max. szállított folyadék hőmérséklete
40°C
Max. bemerülési mélység
20m
Max. szállítómagasság
80m
Hálózati csatlakozás
220 V/380 V, 50/60 Hz
Max. szállítókapacitás
7,50 m3/h
Teljesítmény
1,10kW

Az ásott kút szivattyú a csőbúvár szivattyúval megegyező módon működik, csupán a motor hűtésének technikájában tér el. A motor hűtése ugyanis az ásott kút szivattyú belsejében külön helyet kapott, míg a csőszivattyú rendszerét a kút belső felülete és a szivattyú motor külső felülete közötti áramló víz oldja meg. Az integrációnak köszönhetően mérete nagyobb, viszont több felhasználási területet képes ellátni. Az ásott kút szivattyút előszeretettel alkalmazzák ásottkútnál vagy ciszternánál, ami az esővizet gyűjti. Különböző kombinációkkal más és más használatra tehető alkalmassá. Áramláskapcsolóval kerti locsolásra, automata öntözőrendszerhez, hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval pedig kisméretű mezőgazdasági locsolásra, házi vízműként vagy kisebb üzemek vízellátó egységeként használható.

Integrált hűtés

A SCUBA ásott kút szivattyú egy 5”-os kompakt, közvetlen csatolású merülő készülék, amely elektromotorját maga a szivattyúzott folyadék hűti.

Kiemelkedő teljesítmény

A SCUBA ásott kút szivattyún található technopolimer járókerekek és a dupla csúszógyűrűs tömítések garantálják a maximális üzemelési hatékonyságot és kimagasló teljesítményt.

Változatai

A SCUBA ásott kút szivattyú egyfázisú változat indításához nem szükséges a modellt a vezérlőtáblához kapcsolni. Ennek oka, hogy a modell beépített kondenzátorral és túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, így a biztonságos üzemelés nem csak álom marad! Az alapmodell kapaható úszókapcsolóval vagy anélkül.

Széles alkalmazhatóság

A SCUBA ásott kút szivattyú közvetlenül kútba vagy tartályba beépíthető, így számos választási lehetőség adott alkalmazásához. A közvetlen beépíthetőség által elkerülhetők a különböző felszívási problémák.
A SCUBA ásott kút szivattyú használható öntöző, locsoló rendszerekhez, elsődleges vízforrásként víztornyokhoz, tartályokhoz, illetve nyomásfokozó eszközökben.

 

Mivel foglalkozik a Xylem?

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Utoljára nézett termékek