Lowara Genyo áramláskapcsoló 8A/F22

Lowara Genyo áramláskapcsoló 8A/F22Lowara Genyo áramláskapcsoló 8A/F22
Lowara Genyo áramláskapcsoló 8A/F22
Lowara Genyo áramláskapcsoló 8A/F22
Lowara Genyo áramláskapcsoló 8A/F22
A GENYO termékcsalád nyomás és áramláskapcsolókat kínál az elektromos szivattyúk vezérléséhez és védelmére. A GENYO termékeket egy elektromos áramkör vezérli, amelyek egy membránból és egy ellentétesen ható rugóból, illetve integrált áramlás és nyomáskapcsolóból állnak. Általuk a szivattyúk indítása és leállítása szabályozható a vízszükséglet függvényében, így megelőzhető a nyomás ?uktuációja a vételezési helyeken.

20.880 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Lowara
Max. szállítókapacitás
10 m3/h
Névleges nyomás (PN)
10 bar
Hálózati csatlakozás
220 V, 50/60 Hz
Üzemi hőmérséklet
0°C - 60°C

A Lowara GENYO termékcsaládjába tartozó nyomás és áramkapcsolóival védelmet kínál az elektromos szivattyúk vezérléséhez és védelmére. A Lowara GENYO áramláskapcsoló elsősorban öntözőrendszerek szivattyúinak vezérléséhez ajánljuk, valamint olyan rendszerekhez, ahol a vízkivétel viszonylag folyamatos az indítást követően.
A GENYO áramláskapcsoló maximum 1,5 kW teljesítményű motorhoz alkalmazható. Amennyiben nagyobb teljesítményű motorhoz szeretné használni, úgy kiegészítőként mágneskapcsoló szükséges!

Automatikus szabályozás

A Lowara GENYO szivattyúvezérlő automatikus szabályozóval büszkélkedhetnek, ami adott vízszükséglet szerint az elindítást és leállítást szabályozza, többek között nyomásesés és áramlás leállása esetén.
A GENYO készülék szabályozó rendszerének köszönhetően, a szárazon futás adta sérülések elkerülhetők, hiszen a vezérlő víz hiányában leállítja a szivattyú működését.

Tökéletes méret és szerelhetőség

A Lowara GENYO szivattyúvezérlő felhelyezése alatt nem kell izzasztó munkával számolnia a készülék kompakt mérete és egyszerű szerelhetősége végett. Rendkívüli kialakítása egyszerűen értelmezhetővé teszi kezelhetőségét, az elektromos csatlakozások könnyen hozzáférhetőek, de biztonságos helyen találhatóak.

Változatai

A Lowara GENYO sorozat tagjaiban több rendszervezérlő található. Két féle változata létezik: a 16A automatikus újraindítású GENYO 16 A , és a 8A három fix kezdőnyomású GENYO 8A és szivattyúvezérlő.

Mivel foglalkozik a Xylem?

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Hasonló termékek

Utoljára nézett termékek