Ariston elektromos vízmelegítő 6L - Young 6 OR

Ariston elektromos vÝzmelegÝt§ 6L - Young 6 ORAriston elektromos vÝzmelegÝt§ 6L - Young 6 OR
Ariston Young 6 vízmelegítő - Modern formavilág és praktikusan kis méretek, melegvíz könnyen és gyorsan. Modern megjelenés, delfin kék borítás, könnyen használható hőmérséklet szabályzó.

19.990 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Ariston
Tárolókapacitás
6L
Méret
31,1x41,2x20,7 cm
Elhelyezhetőség
Mosdó felett
Felfűtési idő
14perc
Vízvételi profil
XXS

Ariston Young 6 - kicsi a bors de erős

Az Ariston Young 6 OR és Young 6 UR elektromos vízmelegítő modellek igazi hiánypótló termékek. Kis méretüknek és formai kialakításuknak köszönhetően könnyedén elhelyezhetőek a mosogató alatt vagy felett! Gyorsan biztosítja a mosogatáshoz szükséges melegvizet.

Magas fokú védelem

Hőmérsékletszabályozó gombjának köszönhetően könnyen kezelhető. Modern formavezetésű 6 literes zománcozott tartálya fagyvédelemmel is el van látva.

Komfort

  • hőfokszabályzó gomb
  • túlfűtés elleni védelemmel ellátott termosztát
  • kezelőfelület kapcsolóval és működés jelző lámpa
  • LED kijelző

Kiváló minőség

  • acél borítású tartály
  • polyuretán szigetelés

Modern design

  • delfinkék szín

 

Ariston jótállás

Felhívjuk a fogyasztó figyelmét arra, hogy az Extra garanciát (jótállást) az Ariston Thermo Hungária Kft. a jelen pontban foglaltak teljesülése esetén, az alábbiak szerint vállalja.
Tekintettel arra, hogy a modem, számítógép által vezérelt készülékek rendszerintegrációs követelménye és programozási igénye összetett, valamint arra, hogy fokozott körültekintést kíván meg a megfelelő készülék kiválasztása, beüzemelése, működtetése és karbantartása is, ezért az Ariston Thermo Hungária Kft. az általános, 1 éves Alap garancián felüli további 2 év Extra garanciát abban az esetben biztosít, amennyiben a fogyasztó a készülék megvásárlásától számított 13 hónap alatt, majd azt követően évente (minden 12. hónapban) a készülék garanciális szakszerviz által történő kötelező éves karbantartását elvégeztette. Szakembereink által végzett karbantartás meghosszabbítja a készülék élettartamát.

További információért és részletekért olvassa el a termékhez mellékelt jótállási jegyet, vagy keresse az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársait!

Utoljára nézett termékek