Ariston elektromos vízmelegítő 80L - PRO R80 V EU

Ariston elektromos vízmelegítő 80L - PRO R80 V EUAriston elektromos vízmelegítő 80L - PRO R80 V EU
Ariston elektromos vízmelegítő 80L - PRO R80 V EU
Ariston Pro Eco Evo 120 V elektromos tárolós vízmelegítő
Ariston elektromos vízmelegítő - PRO R80 V EU

32.400 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Ariston
Vízvételi profil
M
Méret
78,8x45x48 cm
Felfűtési idő
147perc
Tárolókapacitás
80L

Kényelmes vízmelegítés kiváló ár-érték aránnyal

Az Ariston vízmelegítő készülékek nagy mennyiségű meleg vizet tudnak előállítani.
Új innovatív hőmérő termosztát bipoláris biztonsági berendezéssel. A készülék modern termosztátos vezérléssel működik. Falra szerelhető elektromos tárolós rendszerű vízmelegítő. Ennek az új készüléknek a tervezésekor fontos szempont volt az energiatakarékosság, a biztonság és a szén-dioxid-csökkentés. A kifinomult technikai megoldások mellett nagy hangsúlyt fektettek az alkotók a külső megjelenésre is. Vertikális elhelyezéssel használható.

  • Nagy hatékonyságú vastag poliuretán szigetelés
  • 8 bar-os biztonsági nyomásszelep
  • Túlfűtés és fagyás elleni védelem
  • Legszigorúbb követelmények szerinte tesztelve
  • Zománcozott tartály
  • Az exkluzív designnak köszönhetően a legszebb otthonba is tökéletesen beleillik.

 

Ariston jótállás

Felhívjuk a fogyasztó figyelmét arra, hogy az Extra garanciát (jótállást) az Ariston Thermo Hungária Kft. a jelen pontban foglaltak teljesülése esetén, az alábbiak szerint vállalja.
Tekintettel arra, hogy a modem, számítógép által vezérelt készülékek rendszerintegrációs követelménye és programozási igénye összetett, valamint arra, hogy fokozott körültekintést kíván meg a megfelelő készülék kiválasztása, beüzemelése, működtetése és karbantartása is, ezért az Ariston Thermo Hungária Kft. az általános, 1 éves Alap garancián felüli további 2 év Extra garanciát abban az esetben biztosít, amennyiben a fogyasztó a készülék megvásárlásától számított 13 hónap alatt, majd azt követően évente (minden 12. hónapban) a készülék garanciális szakszerviz által történő kötelező éves karbantartását elvégeztette. Szakembereink által végzett karbantartás meghosszabbítja a készülék élettartamát.

További információért és részletekért olvassa el a termékhez mellékelt jótállási jegyet, vagy keresse az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársait!

Utoljára nézett termékek