« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink!

1111 Budapest, Kruspér utca 6. szám alatt található üzletünk április 1-től szombatonként zárva tart.

VitalSpa thermowood fa lépcső masszázsmedencéhez

VitalSpa thermowood fa lépcső masszázsmedencéhezVitalSpa thermowood fa lépcső masszázsmedencéhez
VitalSpa falépcső segít az egész családnak, hogy jobban tudják élvezni a masszázsmedence nyújtotta élményét, a lépcső segít a ki és beszállásban így megkönnyítve azt.

59.900 Ft
Várható szállítás: 14 munkanap
Gyártó: VitalSpa

A VitalSpa falépcső segítségével az egész család számára kényelmes be és kiszállást, biztosit. Ennek segítségével a gyerekek könnyben tudják használni a masszázsmedencét. Nem csak, hogy praktikus, de nagyon esztétikus is hisz a lépcső harmonikus a medence külső faburkolati elemével. A hosszantartóságát az is igazolja, hogy a lépcső időjárásálló és víz hatására sem dagad meg vagy válik csúszóssá ezáltan minden korosztálynak biztonságos használatot nyújt.

  • Esztétikus külső
  • Megegyező fa szín a medence külső burkolatával
  • Kényelmes be és ki szállás
  • Hosszantartó minőség
  • Időjárás álló

VitalSpa Garancia

A medencéjéhez rendelhető tartozékainak hosszú élettartalmát egy precíz ellenőrzési folyamat garantálja. Így biztosítva, hogy bármilyen kiegészítőt választ a medencéjéhez az biztos, megbízható és tartós lesz. A VitalSpa medence tartozékokat a legjobban felkészült amerikai és nyugat európai beszállítóktól szerzik be. Minden komponensük első osztályú, így tudják garantálni a megbízhatóságot. A medence tartozékokhoz 1 év gyári garancia tartozik.

vitalspa tartozék garanciavitalspa 1 év garancia

Utoljára nézett termékek